Φούλαμ-Λιντς 1-2: Επιτέλους νίκη στο Λονδίνο!

Ύστερα από 15 αποτυχημένες προσπάθειες η Λιντς κατάφερε να νικήσει στην αγγλική πρωτεύουσα, επικρατώντας με 2-1 στην έδρα της Φούλαμ κι αφήνοντας τους Λονδρέζους στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τη Λιντς να μπαίνει πολύ καλύτερα, να κυριαρχεί, να σκοράρει και τη Φούλαμ μετά το ημίωρο να αντιδρά και να παίρνει τον έλεγχο. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29’ μετά από ωραία κίνηση του Χάρισον και τελείωμα του Μπάμφορντ, ο οποίος έφτασε τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα, πίσω από τον Χάρι Κέιν (16 γκολ) είναι ο δεύτερος Άγγλος σκόρερ της Premier League. 

Στο 38’ οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν με τον Λούκμαν να εκτελεί το κόρνερ και τον Άντερσεν να προλαβαίνει τον Έιλινγκ για το 1-1, με τη Λιντς να δέχεται το 15ο γκολ από στατική φάση στο τρέχον πρωτάθλημα, 4 περισσότερα από τη δεύτερη ομάδα σε αυτή τη στατιστική κατηγορία.

Το σύνολο του Μπιέλσα ανέκτησε το προβάδισμα στο 58’ μετά την προσπάθεια του Μπάμφορντ που τροφοδότησε τον Ραφίνια, με τον Βραζιλάνο να σκοράρει για έκτη φορά στο πρωτάθλημα. 

Χάρη σε αυτή την επιτυχία η Λιντς έχει 39 βαθμούς ούσα στη 11η θέση, ενώ η Φούλαμ παραμένει στη 18η θέση με 26 πόντους.

Φούλαμ: Αρεολά, Έινα (72’ Τετέ), Άντερσεν, Ανταραμπιόγιο, Ρόμπινσον, Ριντ (63’ Λόφτους-Τσικ), Λεμινά, Καβαλέιρο, Ζαμπό Ανγκισά, Λούκμαν, Μάτζα (46’ Μίτροβιτς)

Προπονητής: Σκοτ Πάρκερ

Λιντς: Μελιέ, Έιλινγκ, Γιορέντε, Στράουκ, Αλιόσκι, Φίλιπς, Ραφίνια, Ντάλας, Ρόμπερτς (90+3′ Koχ), Χάρισον, Μπάμφορντ (77’ Κλιχ)

Προπονητής: Μαρσέλο Μπιέλσα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.