Ελλάδα: Ευκαιρία δοκιμών για τον Σκουρτόπουλο

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, στην αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδος με τη Βοσνία στη Ρίγα (16:30).

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, στην αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδος με τη Βοσνία στη Ρίγα (16:30). Η ελληνική ομάδα έχει ήδη προκριθεί στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και οι δυο αναμετρήσεις που απομένουν στα “παράθυρα” προσφέρονται για δοκιμές παικτών. Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καλέσει επτά νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τα έξι από αυτά αναμένεται να βρεθούν στη δωδεκάδα του αγώνα με τους Βόσνιους. Πρόκειται για τους Κουζέλογλου, Τολιόπουλο, Τσαλμπούρη, Μωραΐτη, Καράμπελα και Χουγκάζ. Εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο ματς έμειναν οι Παπαδάκης και Κακλαμανάκης

Στην τελική φάση έχει προκριθεί και η Βοσνία, η οποία έχει ταξιδέψει στη Λετονία με δώδεκα παίκτες, για τους δυο τελευταίους της αγώνες στα προκριματικά. Από την αποστολή απουσιάσουν τα μεγάλα ονόματα της χώρας, καθώς και οι Βόσνιοι αποφάσισαν να δώσουν ευκαιρίες σε παίκτες, που δεν είχαν αγωνιστεί στα προηγούμενα ματς. Αυτή θα είναι η ένατη αναμέτρηση των δυο ομάδων, με την ελληνική ομάδα να έχει οκτώ νίκες στις προηγούμενες ισάριθμες αναμετρήσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.