ΠΑΟΚ: Έσπασε το “ρόδι” ο Νίλσεν-Περέιρα

Την πρώτη του ατομική διάκριση ως ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" κατέκτησε ο νεαρός Νορβηγός ακραίος αμυντικός

Ο Άντριαν Νίλσεν-Περέιρα ήταν ο μεγάλος νικητής της καθιερωμένης, διαδικτυακής ψηφοφορίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή (σ.σ. MVP) – εν προκειμένω – της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. 

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Ο Άντριαν Περέιρα αναδείχθηκε Protergia Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21.

Δυσκολεύτηκε αρκετά στο ξεκίνημα, αλλά όταν κατάφερε να ξεκλειδώσει το παιχνίδι, ο Δικέφαλος ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-0 της ομάδας του Αγρινίου κι επέστρεψε στις νίκες για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2020-21.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ήταν ο Άντριαν Περέιρα . Ο Νορβηγός αριστερός μπακ μπορεί να μην μοίρασε κάποια ασίστ ή να μην σκόραρε κάποιο από τα τέρματα αλλά ήταν απολαυστικός σε όλο το παιχνίδι.

Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα καλύπτοντας όλη την πλευρά, ήταν συνεπής αμυντικά και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν ρήγματα στον χώρο ευθύνης του και συμμετείχε και στο επιθετικό κομμάτι με πολλές προωθήσεις, σωστές μεταβιβάσεις και γρήγορες μεταβάσεις.

Στην ψηφοφορία για τον Protergia Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Περέιρα συγκέντρωσε το 36,39% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ροντρίγκο Σοάρες , ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ και ήταν εξαιρετικός, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Κάρολ Σφιντέρσκι , που επέστρεψε στα γκολ βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.