Σταντάρ Λ. – Σεντ Τρούιντεν 1-2 : “Adieu” Μοντανιέ (hls)

Η Σταντάρ Λιέγης έχασε εντός έδρας από την ουραγό Σεντ Τρούιντεν με 2-1. Έμεινε για όγδοο ματς χωρίς νίκη και η πίεση του κόσμου για απόλυση του κόουτς Μοντανιέ αυξήθηκε ακόμη περισσότερο.

Η ουραγός Σεντ Τρούιντεν, έκανε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο στο Σλέσεν απέναντι στην δίχως νίκη για επτά ματς Σταντάρ Λιέγης.

Πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο με τους Ναζόν (5′) και Σουζούκι (16′) και θα μπορούσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να έχει πετύχει άλλα τόσα απέναντι στην τραγική Σταντάρ του υπό πίεση κόουτς Φιλίπ Μοντανιέ. 

Η αποβολή όμως του Κοφριέ στο 53′ για τους φιλοξενούμενους άλλαξε τα δεδομένα. Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν και μείωσαν με τον Μουλέκα (71′) με κεφαλιά σε στημένη μπάλα.

Η πίεση συνεχίστηκε αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν μόνο μια μεγάλη ευκαιρία με τον Λαΐφη στο 90ο λεπτό αλλά ο τερματοφύλακας Σμιντ μπλόκαρε εντυπωσιακά την μπάλα. 

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την Σταντάρ Λιέγης που είναι πλέον οκτώ ματς χωρίς νίκη. Ο κόσμος της Σταντάρ βρέθηκε έξω από το Σλέσεν και ζήτησε ξανά την απόλυση του κόουτς Φιλιπ Μοντανιέ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.