Ευρωπαίοι “χωριάτες” (Hls)

Η Άστον Βίλα νίκησε την Κρίσταλ Πάλας 2-0 παίζοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο για πενήντα λεπτά. Ανέβηκε στην έκτη θέση. Η Φούλαμ με την Σάουθαμπτον έμειναν στο 0-0 σε παιχνίδι με κακό θέαμα. 

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΚΡ. ΠΑΛΑΣ 3-0

Η Άστον Βίλα χωρίς αλλαγές μετά την νίκη απέναντι στην Γουέστ Μπρομ φιλοξένησε την Κρίσταλ Πάλας. Η Πάλας από την πλευρά της ήθελε να βγάλει αντίδραση μετά την συντριβή 7-0 από την Λίβερπουλ.

Μπήκε δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ζαχά όμως αμέσως βρέθηκε πίσω στο σκορ. Σκόρερ για την Άστον Βίλα ο Τραορέ (5′) ο οποίος σκόραρε για δεύτερο σερί ματς. 

Ευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες αλλά η αποβολή του Μινγκς (44′) για τους γηπεδούχους πριν λήξει το ημίχρονο, άλλαξε τα δεδομένα. 

Η Πάλας μπορεί να είχε παίκτη παραπάνω αλλά αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν πιο επικίνδυνοι και τελικά πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Χάους (66′) σε στημένη μπάλα. 

Το ματς νούμερο 341 έβαζε τον Ρόι Χότζσον στο Τοπ 10 των προπονητών σε αγώνες στην ιστορία της Premier League αλλά σίγουρα δεν το γιόρτασε. Η Πάλας δέχτηκε και τρίτο γκολ από όμορφο σουτ του Ελ Γκάζι (76′). 

Με την νίκη της η Άστον Βίλα ανέβηκε έστω και προσωρινά στην έκτη θέση της Premier League έχοντας και δύο ματς λιγότερα. Οι παίκτες του Ντιν Σμιθ αρχίζουν να σκέφτονται και να δείχνουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

ΦΟΥΛΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 0-0

Χωρίς τον μάνατζερ Σκοτ Πάρκερ στον πάγκο η Φούλαμ υποδέχτηκε την Σάουθαμπτον. Ο Πάρκερ βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του. Η Φούλαμ είχε τρεις σημαντικούς παίκτες εκτός ενδεκάδας με τους Λεμινά, Μίτροβιτς και Κάρνι εκτός. 

Τρεις σημαντικές απουσίες και για την Σάουθαμπτον με τους Βέστεργκαρντ, Ινγκς και Ρομέου εκτός αποστολής. 

Στο πρώτο ημίχρονο η Φούλαμ ήταν καλύτερη, με περισσότερο πάθος και ενέργεια αλλά στο πρώτο ημίχρονο με τις λιγότερες τελικές στην Premier League φέτος (…μόλις 3), το 0-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. 

Το δεύτερο ημίχρονο επίσης δεν είχε σπουδαίο θέαμα. Οι τελικές προσπάθειες αυξήθηκαν αλλά σίγουρα δεν ενόχλησαν ιδιαίτερα τους δύο τερματοφύλακες. Οι φιλοξενούμενοι έστειλαν δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα αλλά και στις δύο περιπτώσεις τα γκολ δεν μέτρησαν ως οφσάιντ. 

Το ματς δίκαια έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.