ΟΦΗ – Άρης 0-3: Έπιασε κορυφή και τρελαίνει κόσμο! (vids)

Ο Άρης πέρασε και από το Ηράκλειο ισοπεδώνοντας 3-0 τον ΟΦΗ! Οι Θεσσαλονικείς έπιασαν τον Ολυμπιακό στην κορυφή, που αγωνίζεται την Κυριακή με την ΑΕΛ.

O Άρης έπιασε τον Ολυμπιακό (αγωνίζεται την Κυριακή με την ΑΕΛ) στην κορυφή της βαθμολογίας με 29 βαθμούς μετά τη νίκη 3-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Σκόρερ οι Μπερτόγλιο (29′, 42′) και Ματίγια (76′) με πέναλτι. Ήταν η ένατη νίκη των “κίτρινων” στο φετινό πρωτάθλημα, που συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία!

Το καθάρισε γρήγορα

Ο Άρης μπήκε φουριόζος στο ματς και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στα 18 δευτερόλεπτα. Ο Σίλβα μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Σωτηρίου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Σωτηρίου έκανε λάθος και κάθετη πάσα προς τον Σίλβα ο οποίος προσπάθησε να πλασάρει αλλά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ είχε βγει γρήγορα και μπλόκαρε. Στο όγδοο λεπτό ο Σίλβα από τα αριστερά πραγματοποίησε παράλληλη μπαλιά αλλά ο Μάνος δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα με προβολή και να την στείλει στα δίχτυα. 

Ο ΟΦΗ στη συνέχεια έδειξε διάθεση να απειλήσει, χάνοντας ευκαιρίες κυρίως με τον Νέιρα. Ο Αργεντινός ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια και δεν τα κατάφερε στο 13′ και το 19′. Το γκολ ήρθε στο ημίωρο! Ο Μάνος έκανε το σουτ, ο Σωτηρίου απέκρουσε αλλά με δεύτερη προσπάθεια ο Μπερτόγλιο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1.

ΟΦΗ-Άρης: 0-1 με Μπερτόλιο (29′)

Στο 42ο λεπτό ο Άρης πήρε καθοριστικό προβάδισμα! Ο Σάσα εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Μπεναλουάν πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Μπερτόγλιο “έκλεψε” το γκολ για το 2-0 της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους

ΟΦΗ-Άρης: 0-2 (42′)

Επιβλητικός στο δεύτερο ημίχρονο!

Ο ΟΦΗ έχασε την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος.  Ο Σαρδινέρο βρέθηκε σε θέση βολής από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά πλάσαρε πάνω από την εστία του Μπουσέ. Αφού οι Κρητικοί δεν μπήκαν στο ματς, η ομάδα του Μάντζιου τελείωσε το παιχνίδι. Στο 74′ ο Γκάμα έβγαλε κάθετη πάσα προς τον Μάνο ο οποίος μπήκε στην περιοχή, ωστόσο λίγο πριν πλασάρει ανατράπηκε από τον Βαφέα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Ματίγια εκτέλεσε εύστοχα για το 3-0. Ο σκόρερ μετά το γκολ  πήγε στον πάγκο του Άρη και πανηγύρισε με μια φανέλα του Μάριου Σιαμπάνη.

ΟΦΗ-Άρης: 0-3 με πέναλτι Ματίγια (75′)

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος και ο Άρης έφυγε με τη σπουδαία νίκη απ’ το “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. 

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Λυμπεράκης, Βαφέας, Διαμαντής, Βούρος, Μεγιάδο (86’ Γαργκαλατζίδης) , Νέιρα, Στάικος (57’ Γρίβας), Μπαλογιάννης (78’ Γιάννου), Στάρτζεον, Σαρδινέρο (86’ Σουρνάκης). 

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Ματίγια, Λούκας Σάσα (90’ Μπακούτσης), Μπερτόγλιο (71’ Τζέγκο), Σίλβα (71’ Μαντσίνι), Μπρούνο Γκάμα (71’ Ματέο Γκρασία), Μάνος (79’ Λόπεθ) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.