Παναθηναϊκός: Έχει το πάνω χέρι αν…

Η Ζάλγκιρις είναι η κατάλληλη ομάδα να παίξει την κατάλληλη στιγμή με τον Παναθηναϊκό.

Η Ζάλγκιρις είναι η κατάλληλη ομάδα να παίξει την κατάλληλη στιγμή με τον Παναθηναϊκό. Οι Λιθουανοί δεν είναι σε καλή κατάσταση είναι σε παρατεταμένο ντεφομάρμισμα την ίδια στιγμή που η ελληνική ομάδα αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και να παίζει καλό μπάσκετ. 

Η ομάδα από το Κάουνας έχει έξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, πλέον δεν έχει τον ενθουσιασμό που είχε στο ξεκίνημα, οι αντίπαλοι την έχουν διαβάσει και χρειάζονται πλέον απλά πράγματα, αλλά να γίνονται με συνέπεια προκειμένου ο Παναθηναϊκός να την οδηγήσει στην έβδομη συνεχόμενη ήττα της. 

Στο σετ παιχνίδι η ελληνική ομάδα έχει περισσότερες επιλογές. Έχει παίκτες που μπορούν να την τραβήξουν στο σκορ, ενώ αμυντικά πλην του Γιοκουμπάιτις δεν υπάρχουν άλλες ειδικές… αποστολές. Η πίεση είναι κάτι που αποσυντονίζει τη Ζάλγκιρις. Δεν της αρέσει να ψάχνει για δεύτερη κίνηση αν δε βγει το αρχικό της play. 

Το περιφερειακό σουτ είναι ίσως το μοναδικό επικίνδυνο στοιχείο αυτής της ομάδας. Δεν είναι όλοι το ίδιο επικίνδυνοι από μακριά, όμως, υπάρχουν αρκετοί που έχουν το μακρινό σουτ ως πρώτη προτεραιότητα στο παιχνίδι τους. Επειδή λοιπόν πρόκειται για μια ομάδα που σουτάρει αρκετά και με δεδομένο πως θα λυθεί το θέμα “πίεση στην περίμετρο” οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα έχουν ακόμα μια αποστολή για να φέρουν το παιχνίδι στα δικά τους μέτρα. 

Μετά από κάθε χαμένο σουτ πρέπει να πάρουν το ριμπάουντ. Πίεση, ριμπάουντ και ελάχιστα ως καθόλου λάθη στην επίθεση μετατρέπουν τον Παναθηναϊκό στο απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.