Είναι νωρίς, αλλά χτύπησε καμπανάκι

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου γράφει στο blog του για την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές και τη συνέχεια της Ευρωλίγκα για τους ερυθρόλευκους.

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου γράφει στο blog του για την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές και τη συνέχεια της Ευρωλίγκα για τους ερυθρόλευκους.

Η Ευρωλίγκα είναι ένα πρωτάθλημα με τεράστιες απαιτήσεις τόσο σε σωματική δύναμη, όσο και σε συγκέντρωση, σε καθαρό μυαλό. Οι ομάδες δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήσουν ούτε δευτερόλεπτο χωρίς προσπάθεια, γιατί η ποιότητα είναι σε τέτοιο επίπεδο που κάθε λάθος τιμωρείται.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές πέταξε στα σκουπίδια τα πρώτα 13 λεπτά, καθώς δέχθηκε 41 πόντους! Το χειρότερο; επέτρεψε στους Τούρκους να “ζεσταθούν”, να νιώσουν άνετα και να πιστέψουν ότι θα έχουν εύκολο το διπλό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η υπερπροσπάθεια στην άμυνα στη συνέχεια έφερε την ομάδα του Μπαρτζώκα μπροστά, αλλά όταν η μπάλα έκαιγε ήρθε η ώρα να “μιλήσει” ο επανακάμψας Λάρκιν, τον οποίο καθόλου δεν εμπόδισαν τα άσχημα ποσοστά του μέχει τότε, να πάρει μπάλες και να τελειώσει δύσκολες φάσεις. Έβαλε δυο κολλητά τρίποντα, το δεύτερο δείγμα της κλάσης του και συνολικά πέτυχε τους 11 από τους 15 πόντους του, όταν το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού.

Με το αν στον αθλητισμό και στη ζωή δε γράφεται ιστορία και είναι γνωστό, αλλά ακόμα κι έτσι, με πεταμένο ενάμιση δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία με δυο καλές άμυνες στο τέλος να διεκδικήσει τη νίκη. Δε βγήκαν, με τον Μάρτιν που έμεινε πάνω στο συμπατριώτη του στις αλλαγές στο τέλος, να τον αποθεώνει στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Ο Μπαρτζώκας και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού πρέπει να βρει τον τρόπο να ελατώσει κι αν καταφέρει να εξαλείψει τα “νεκρά” διαστήματα της ομάδας του. Δεν είναι εύκολο με ένα μόνο ματς την εβδομάδα, αλλά είναι μονόδρομος.

Ο Μακίσικ μίλησε για ευθύνες των παικτών, οι οποίοι πρέπει να κοιταχτούν στον καθρέφτη όπως είπε χαρακτηριστικά. Θα συμφωνήσω με τον Μάρτιν που τόνισε πως ακόμα είναι νωρίς, αλλά η φιλοσοφία του πρώτου είναι αυτή που πηγαίνει μπροστά τις ομάδες.

Στα επόμενα 4 παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει τα 3 μακριά από το Φάληρο κι εκεί θα φανεί αν το καμπανάκι που ακούστηκε θα μετατραπεί σε καμπάνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.