Αβραάμ Παπαδόπουλος: Τα 11 γκολ του στο πρωτάθλημα (vid)

Δείτε όλα τα γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Α' Εθνική στο αφιέρωμα του novasports "Έγραψαν Ιστορία".

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 3 Δεκεμβρίου του 1984, αλλά σύντομα ήρθε στην Ελλάδα και “μαγεύτηκε” από τη στρογγυλή θεά.

Εντάχθηκε στην ομάδα νέων του Άρη και με τους κιτρινόμαυρους υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. 

Ηγετικός με τη φανέλα του Άρη έμεινε στην ομάδα μέχρι το 2008. Μετά από επτά χρόνια θα άφηνε τη Θεσσαλονίκη για να κατηφορίσει στο μεγάλο λιμάνι για λογαριασμό του πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα αγωνίστηκε για έξι χρόνια κατακτώντας 5 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ελλάδος. 

Τη σεζόν 2010-11 αναδείχθηκε καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ενώ σπουδαία καριέρα έκανε και με την Εθνική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε 37 φορές.

Από το 2015 ως το 2019 αγωνίστηκε στο εξωτερικό, σε Κίνα, Ιαπωνία και Αυστραλία πριν επιστρέψει στην Ελλάδα το 2019 για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία έχει  πετύχει 11 γκολ, τα έξι  για λογαριασμό του Άρη και τα πέντε για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

NOVASPORTS στιγμές

Είναι οι στιγμές που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε ποτέ. Είναι οι παίκτες που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έκαναν καλύτερα τα Σαββατοκύριακα μας. Είναι τα ντέρμπι της ζωής μας, τα αξέχαστα γκολ,  οι «δικοί» μας ξένοι παίκτες, οι ήρωες που θα έχουν πάντα θέση στην καρδιά μας. Από τη Δευτέρα 4 Μαϊου καθημερινά οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς, θα δίνουν στο Web TV του Novasports.gr, στο κανάλι του Novasports στο YouTube, και στις σελίδες του Novasports σε Instagram και Facebook, ένα διαφορετικό ραντεβού, ένα διαφορετικό ταξίδι στο χρόνο, μέσα από πέντε κατηγορίες που περικλείουν τα… Best of του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καθημερινά οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να θυμούνται αξέχαστες στιγμές μέσα από τις πέντε κατηγορίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.