Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Β. 0-1: Νίκη με Μόνχε (vid)  

Θυμηθείτε πώς ο Βισέντε Μόνχε οδήγησε τον Ολυμπιακό Β. στην πρώτη νίκη του στην έδρα του Παναθηναϊκού, στο αφιέρωμα του Novasports.gr «Ήρωες για πάντα».

Ο πρώτος γύρος της Super League τη σεζόν 2010/11 ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα-έκπληξη στο «Σπύρος Λούης», στις 18 Δεκεμβρίου 2010.

Χάρη σε γκολ του Βισέντε Μόνχε στο 78’, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος είχε προβιβαστεί από τη δεύτερη κατηγορία, νίκησε στην έδρα του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να έχουν κατακτήσει το νταμπλ την προηγούμενη σεζόν. Αυτή παραμένει η μοναδική εκτός έδρας νίκη για τους Βολιώτες επί του «τριφυλλιού», σε σύνολο 10 αναμετρήσεων στο πλαίσιο της ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο Παναθηναϊκός μετράει 9 νίκες.

Ο Αργεντινός, ύστερα από 35 ημέρες βρήκε δίχτυα και πάλι στο ίδιο γήπεδο, στην εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του Σάκη Τσιώλη με 4-0 επί της ΑΕΚ! Συνολικά, ο Μόνχε εκείνη τη σεζόν είχε πετύχει 3 γκολ σε 26 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.  

Ο σύλλογος της Μαγνησίας είχε επιβληθεί του «τριφυλλιού» και στο δεύτερο γύρο με 3-2, ολοκληρώνοντας ένα μοναδικό για την ιστορία του νταμπλ νικηφόρων αποτελεσμάτων με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.