Φούλαμ-Κάρντιφ 2-0: Με οδηγό τον Μίτροβιτς (vid)

Η Φούλαμ πέτυχε την 4η διαδοχική νίκη της, αυτή τη φορά με 2-0 επί της Κάρντιφ και σφράγισε τη διεκδίκηση εισιτηρίου ανόδου.

Η Φούλαμ προηγήθηκε ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία της στο παιχνίδι κερδίζοντας πέναλτι με τον Σάντερσον να ανατρέπει τον Μίτροβιτς. Ο Σέρβος με το 24ο γκολ του στην εφετινή σεζόν έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Σκοτ Πάρκερ.

Στο 40′ ο Ρολς επιχείρησε σουτ σημαδεύοντας το δοκάρι στην σημαντικότερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων να ισοφαρίσουν και ένα λεπτό αργότερα ο Μπόμπι Ρίντ επίσης απείλησε με τον τερματοφύλακα Σμίθις να βρίσκει με τα δάχτυλα τη μπάλα και να τη στέλνει στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε μόνο η Φούλαμ με τον Όνομα να διαμορφώνει με σουτ μέσα από την περιοχή το τελικό αποτέλεσμα το 66ο λεπτό της αναμέτρησης.

Φούλαμ: Ρόντακ, Κρίστι, Χέκτορ, Ριμ, Μπράιαν, Άρτερ (60′ Γιοχάνσεν), Ριντ Χ. (8′ Σέσινιον), Νόκαρτ (78′ Καβαλέιρο), Όνομα (84′ ΜακΝτόναλντ), Ριντ Μ. (78′ Κεμπάνο) , Μίτροβιτς.

Κάρντιφ: Σμίθις, Σάντερσον (46′ Τόμλιν), Νέλσον, Μόρισον, Μπένετ, Βοκς, Μπακούνα, Μέντεζ-Λανγκ (87′ Μέρφι), Ρολς, Χόιλετ (73′ Γουόρντ), Πάτερσον (67′ Γκλάτσελ). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.