Πόρτο – Μαρίτιμο 1-0 (HL)

Οι "Δράκοι" του Πόρτο απολαμβάνουν από το βράδυ της Τετάρτης τη... γλυκιά μοναξιά της κορυφής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα!

Οι “Δράκοι” του Πόρτο απολαμβάνουν από το βράδυ της Τετάρτης τη… γλυκιά μοναξιά της κορυφής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα! Η ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο επιβλήθηκε εντός έδρας 1-0 της Μαρίτιμο σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Primeira Liga και εκμεταλλεύτηκε το νέο “στραβοπάτημα” της Μπενφίκα για να… σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Μεξικανός μέσος Χέσους Κορόνα στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ η Πόρτο ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Τέγιες στο 85ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Πόρτο: Μαρκέσιν, Τέγιες, Πέπε, Εμπεμπά, Μανάφα, Λουίς Ντίαζ (77′ Σοάρες), Περέιρα, Σέρζιο Ολιβέιρα (88′ Λέιτε), Κορόνα, Ζε Λουίς (77′ Ούριμπε), Μαρέγκα (72′ Βιέιρα)

Μαρίτιμο: Τσαρλς, Μπεμπέτο, Ζαϊναντίν, Κέρκεζ (62′ Γκέτερσον), Ρούμπεν Φερέιρα (36′ Ζάντας), Νανού, Μορένο (46′ Βούκοβιτς), Ρένε, Μπαμπόκ (77′ Μίλσον), Μαέντα (76′ Κόστα), Ζοέλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.