Δράκου: «Η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να ληφθεί» (pic)

Υπέρ της απόφασης της ΔΟΕ να μεταθέσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ένα χρόνο αργότερα, λόγω της πανδημίας Covid-19 τάχθηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης.

Υπέρ της απόφασης της ΔΟΕ να μεταθέσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ένα χρόνο αργότερα, λόγω της πανδημίας Covid-19 τάχθηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης.

Η Νόρα Δράκου υποστήριξε πως ήταν η καλύτερη δυνατή απόφαση, αφού η υγεία των αθλητών και όλων των εμπλεκόμενων αποτελεί προτεραιότητα. 

Δείτε το μήνυμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας της κολύμβησης: 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το ρολόι σταμάτα και ξαναρχίζει…. Ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να ληφθεί… Άλλωστε χωρίς να έχουμε την υγεία μας κανένας στόχος δεν είναι εφικτός. Ευχαριστώ την @herbalifenutrition.gr που συνεχίζει να είναι μαζί μου κάνοντας όνειρα μαζί μου… Την #eurwpiasfalistiki , την #speedogreece , το #physiomedica και όλη την ομάδα μου που φέτος κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να είμαι στο Τόκιο πιο δυνατή από ποτέ! Το όνειρο παραμένει ο στόχος παραμένει απλά οι μέρες για τους ολυμπιακούς αυξήθηκαν! Καλή δύναμη σε όλους! #staystrong #stayhome ? ———————————–?‍♀️————————– #olympicgames #postponed #tokyo2021 #bestrong #behealthy #staypositive #herbalifenutrition? #swimming #stayhome #staycalm #olympicdream

A post shared by Nora Drakou (@noradrakou) on


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.