Μπακασέτας: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα» (video)

Ο Τάσος Μπακασέτας ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η ΑΕΚ αδικείται από το αποτέλεσμα του ντέρμπι και έθεσε ως πρώτο στόχο της υπόλοιπης σεζόν την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Τάσος Μπακασέτας ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η ΑΕΚ αδικείται από το αποτέλεσμα του ντέρμπι και έθεσε ως πρώτο στόχο της υπόλοιπης σεζόν την κατάκτηση του Κυπέλλου. 

Μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Μείναμε πίσω στο σκορ χωρίς φάση, ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε από κάτι δουλεμένο, αλλά σε μια αναμπουμπούλα. Φυσικά δεν ήταν εύκολο για τον αντίπαλο από τη στιγμή που έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να το παραδεχτώ αυτό. Μας αδικει το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορώ να πω ότι ήταν διαβασμένος. Έπαιξε απλά διπλή ζώνη άμυνας, έκανε τα στοιειώδη». 

«Δεν ξέρω αν επιτεθήκαμε μονότονα, αυτό μπορεί να το απαντήσει ο προπονητής». 

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι η διαφορά 14 βαθμών αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων, καθώς και στην Τούμπα, το παιχνίδι ήταν 11 εναντίον 11 και εμείς ήμασταν οι καλύτερη ομάδα». 

«Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, από τη στιγμή που είναι εφικτή, δεν πρέπει να την ακυρώσουμε». 

«Ναι, ο πρώτος στόχος είναι το Κύπελλο. Είναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς και φυσικά θα πρέπει να κυνηγήσουμε αυτόν τον στόχο». 

«Δεν είναι εύκολο πράγμα να τα καταφέρεις απέναντι σε μια ομάδα που παίζει διπλή ζώνη άμυνας, αυτό έγινε και με το Λεβαδειακό, γίνεται πολύ συχνά απέναντι σε ομάδες που κλείνονται και δεν έχεις φροντίσει να τις «ξεκλειδώσει». Πολλές φορές παίζουν ρόλο και οι λεπτομέρειες. Όταν μια ομάδα παίζει με 10 παίκτες και κλείνεται πίσω δεν υπάρχει χώρος στον άξονα και αναγκαστικά πηγαίνεις στα πλάγια». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.