Άνετη ρε-Λάνς (video)

Δίχως να προβληματιστούν με την αδύναμη Μπεζιέ, οι Λανσουά επιβλήθηκαν στο γαλλικό Βορρά με και επέστρεψαν στην πρώτη πεντάδα της Ligue 2.

Η Λανς εισήλθε στην 23η αγωνιστική της Ligue 2, ούσα για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος εκτός πεντάδας κι έδειξε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπεζιέ, πως δεν είχε όρεξη για δώρα. 

Στο πρώτο ημίχρονο έθεσε τα θεμέλια της νικής της, βρίσκοντας το πρώτο γκολ με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος απουσίαζε επί 4 μήνες έχοντας προβλήματα τραυματισμού. 

Στο ημίωρο ο Γκομίς σημείωσε το 2-0 από τα 11 μέτρα -πέναλτι που πήρε ο Σουιάρ από τον Ατασί-, φτάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στο 40′ ο Μπενσαρκί ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τη συνεργασία του με τον Μεσλούμπ, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μαριγιά για το 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων, έχοντας στο μυαλό τους το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την πρωτοπόρο Μετς. Ύστερα από 23 αγωνιστικές η Λανς είναι πέμπτη με 38 βαθμούς, η Μπεζιέ είναι 18η με 19.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.