Καστρίτης: “Αδικήσαμε τους εαυτούς μας…”

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στην κακή προσέγγιση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, που έφερε την ήττα στο Αλεξάνδρειο

Ο Γιάννης Καστρίτης ήταν εμφανώς πικραμένος μετά το τέλος της σημερινής (9/3) συνάντησης του Άρη με τον Κολοσσό Ρόδου στο Αλεξάνδρειο, στην οποία οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη. Ο προπονητής των “κίτρινων” έδωσε τη δική του εξήγηση για την ήττα μετά το τέλος του αγώνα.
Αρχικά, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στον κόουτς Κουφό για τη δίκαιη νίκη τους. Το είχαν δηλώσει ότι έρχονται για να κερδίσουν εδώ και να καταθέσουν καρδιά και ψυχή. Αυτό είπαν και αυτό έκαναν.
Για να συνεχίσει: “Εμείς από την πλευρά μας, δεν θα σταθούμε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μέσα στην εβδομάδα. Δεν δώσαμε το 100%. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεχθήκαμε σχεδόν 50 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο.
Δεν θα μιλήσω για τακτική και αριθμούς. Το ελληνικό πρωτάθλημα, το γνωρίζουμε όλοι και πρέπει να μην βγάζουμε από το μυαλό μας ότι είναι πολύ δύσκολο”.
Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας του και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, δήλωσε: “Δεν παίζει κανένα ρόλο η εικόνα της βαθμολογίας. Και ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές, όλες οι ομάδες θα δίνουν την ψυχή τους. Εάν δεν το αντιληφθούμε και δεν αντιμετωπίζουμε έτσι τη κάθε μέρα και την κάθε κατοχή μπάλας, θα έχουμε κι άλλα τέτοια αποτελέσματα”.
Ο προπονητής του Άρη ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας για το αποτέλεσμα: “Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας. Δεν θα χαλαρώσουμε και πρέπει να επανέλθουμε στην εικόνα και την ταυτότητα που είχαμε πριν τη διακοπή και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα όπως μας αρμόζει. Επίσης να ζητήσω μία τεράστια συγνώμη από τον κόσμο και δεσμευόμαστε ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες και σε καλύτερες εμφανίσεις”.
Σχολιάζοντας την εξέλιξη της αναμέτρησης, είπε: “Σίγουρα αδικήσαμε τους εαυτούς μας.
Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο πνευματικό κομμάτι. Ξέραμε ότι ο Κολοσσός σουτάρει πολλά τρίποντα και παίζει με το ένας εναντίον ενός. Απλώνονται στο παρκέ, κάτι που επιλέξαμε να αντιμετωπίσουμε με αλλαγές”.
Για τους τραυματίες Μποχωρίδη και Βεργίνη και τον ανέτοιμο Αγγέλου επεσήμανε: “Όλη την εβδομάδα κάναμε προπονήσεις με δέκα και έντεκα άτομα. Γίνεται μία τεράστια προσπάθεια από τα παιδιά και το ιατρικό τιμ. Ελπίζω σύντομα να είναι όλοι υγιείς και να συνεχίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.