Μπάγερν Μονάχου : Δεν βιάζεται ο Ντέιβις

Ο Αλφόνσο Ντέιβις δεν βιαζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Μπαγερν Μονάχου. Περιμένει τις εξελίξεις στον σύλλογο.

Η Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για να πάρει την απάντηση του αριστερού μπακ-χαφ Αλφόνσο Ντέιβις στην πρόταση που του έχει κάνει για επέκταση συνεργασίας.

Ο Ντέιβις φέτος έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμών και – κατά γενική ομολογία – δεν έκανε την καλύτερη σεζόν του αλλά ποιός ήταν καλός φέτος για τους Βαυαρούς;

Ο Ντέιβις έχει συμβόλαιο ως το 2025 με την Μπάγερν η οποία προσπαθεί να τον δέσει για περισσότερα χρόνια αλλά ο Καναδός περιμένει τις εξελίξεις στους Βαυαρούς μετά από μια επιεικώς μέτρια σεζόν.

“Αυτή την στιγμή επικρατεί χάος στην Μπάγερν. Δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει και με ποιόν πρέπει να μιλήσουμε. Υπάρχει αστάθεια και αβεβαιότητα για το που πηγαίνει το κλαμπ” είπε ο ατζέντης του Καναδού, Νένταλ Χουόσε σε Γερμανικό μέσω ενημέρωσης.

Φέτος ο Ντέιβις έπαιξε σε 26 ματς πρωταθλήματος με τους Βαυαρούς έχοντας ένα γκολ και τέσσερις ασίστ. Είναι μόλις 22 χρόνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.