Αλαρντάις: «Εδώ θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε»

Ο Σαμ Αλαρντάις ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων της Λιντς, στην αναμέτρηση με την Τότεναμ στο «Έλαντ Ρόουντ».

Ο Άγγλος τεχνικός θέλει μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, ελπίζοντας πως τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα είναι ευνοϊκά για την ομάδα του, για να παραμείνει στην κατηγορία. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επίσκεψη των Έντι Γκρέι, Γκάρι ΜακΆλιστερ και Γκόρντον Στράχαν, οι οποίοι μίλησαν στους παίκτες.

Αρχικά, ο Αλαρντάις δήλωσε: «Λατρεύω την ατμόσφαιρα. Κάναμε προπονήσεις στο γήπεδο γιατί εδώ θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε την Κυριακή, όσον αφορά το αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε στους παίκτες την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζονται. Τα πάντα έχουν να κάνουν με αυτό το γήπεδο και τη φανταστική ατμόσφαιρα που θα το συνοδεύσει. Ελπίζω να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των «παγωνιών» αναφέρθηκε στην επίσκεψη των τριών παλαίμαχων Σκωτσέζων: «Δείχνει το πόσο σημαντική είναι η Λιντς και τι σήμαινε για αυτούς, αλλά και το γεγονός ότι πέρασαν πολύ επιτυχημένες στιγμές εδώ. Μια διαφορετική φωνή που μιλάει για το τι έκαναν σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και πόσο αγαπούν τον σύλλογο είναι πραγματικά σημαντική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.