Εσπανιόλ-Κάντιθ 0-0: Άντεξαν και έμειναν στο +4 οι φιλοξενούμενοι (hls)

Σ' έναν από τους τελικούς για την παραμονή η Κάντιθ χάρις στον ανίκητο Λεντέσμα κράτησε στο μηδέν την Εσπανιόλ και την άφησε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο με την Εσπανιόλ να έχει την κατοχή, αλλά την Κάντιθ να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 27′ με τον Γκουαρντιόλα να πλασάρει άουτ. Η κεφαλιά του Μόντεζ πέρασε άουτ στο 32′ και το ημίχρονο έκλεισε με το φάουλ του Μπρεθγουέιτ να μην ανησυχεί τον Λεντέσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τόσο η τύχη που γύρισε την πλάτη στην Εσπανιόλ όσο και η ικανότητα του Λεντέσμα δεν άφησαν τους Καταλανούς να βρουν δίχτυα. Στο 57′ η κεφαλιά του Χοσέλου βρήκε το δοκάρι του Αργεντινού γκολκίπερ και πέρασε παράλληλα με τη γραμμή, ενώ 6 λεπτά αργότερα ο φορ της Εσπανιόλ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφ σάιντ.

Στο 75′ και πάλι η προσπάθεια του Χοσέλου είχε απάντηση από τον Λεντέσμα, ενώ στο 79′ ο ίδιος παίκτης είχε και δεύτερο δοκάρι, αποτυγχάνοντας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις οι 2 ομάδες είχαν από μια τεράστια ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Αρχικά ο Λεντέσμα έβγαλε με ωραίο τρόπο το δυνατό δεξί ποιου άλλου, του Χοσέλου και στην εξέλιξη της φάσης Αλέχο και Εσπίνο δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην κόντρα επίθεση της Κάντιθ.

Αυτό ήταν το πρώτο 0-0 στο πρωτάθλημα μετά από 29 αγωνιστικές για την Εσπανιόλ, που με τον ένα βαθμό παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη με 28. Η Κάντιθ αναπνέει καλύτερα είναι στο +4, αλλά περιμένει να δει τα αποτελέσματα των Αλμερία και Βαλένθια για να μάθει τη θέση της μετά από 30 αγωνιστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.