Ολυμπιακος: Το αναγκαίο “κακό” του τραυματισμού του Ρέαμπτσιουκ

Ο Μολδαβός μπακ δεν θ' αγωνιστεί με τη Μολδαβία στα ματς με Ν. Φερόε και Τσεχία εξαιτίας ενοχλήσεων.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ένα απ’ τα “μηχανάκια” του Ολυμπιακού τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ο Μολδαβός αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει πολλές δυνάμεις και χαρακτηρίζεται από σκληράδα και αυταπάρνηση στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ρέαμπτσιουκ για πρώτη φορά απ’ την έλευση του στον Ολυμπιακό “απειλήθηκε” φέτος εξαιτίας της παρουσίας του νεαρού Βραζιλιάνου Ραμόν, ωστόσο φάινεται πως για τον Μίτσελ στη δύσκολη σειρά αγώνων που διένυσε ο Ολυμπιακός και ακολουθεί, σημασία παίζει η ένταση και όχι η ποιότητα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Παράλληλα ο Ρέαμπτσιουκ συνεργάζεται εξαιρετικά με τον Σέρτζι Κανός, καθώς ταιριάζουν αγωνιστικά και παρά το μικρό διάστημα συμπόρευσης τους, μπορούν να εκτελέσουν αυτοματισμούς και αλληλοκαλύψεις, όπως φάνηκε στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Εργατικός και “μαχητής” ο Ρέαμπτσιουκ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Ρέαμπτσιουκ είχε χάσει την πρωτιά στα λεπτά συμμετοχής του Ολυμπιακού, αλλά πλέον είναι ξανά ο παίκτης ο οποίος έχουμε δει περισσότερο και φέτος. Ο Γιάν Εμβιλά τον έχει εκθρονίσει, αλλά ο τραυματισμός του Γάλλου, του στέρησε αγωνιστικά λεπτά. Έτσι ο 25χρονος προηγείται πλέον με 2.975 λεπτά συμμετοχής, ο Εμβιλά ακολουθεί με 2.886′, ενώ τρίτος στη λίστα είναι ο Χουάνγκ με 2.481′.

Οι ενοχλήσεις του Όλεγκ δεν ανησυχούν κανέναν. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι ενοχλήσεις του Ρέαμπτσιουκ που τον αφήνουν εκτός εθνικής Μολδαβίας για τα ματς με Ν. Φερόε και Τσεχία για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν προβληματίζουν κανέναν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Δεν υπάρχει ανησυχία για τον Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος σύντομα θα είναι σε θέση ν’ ανεβάσει στροφές και πάλι, ενώ παράλληλα θα “γλιτώσει” το ταξίδι στην πατρίδα του και θα είναι φρέσκος για τη συνέχεια των πλέι οφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.