Σαμπντόρια – Ίντερ 0-0: «Μπλόκο» στη Γένοβα (hls)

Νέο χαμένο έδαφος για την Ίντερ, η οποία κόλλησε στο μηδέν με την προτελευταία της Serie A, Σαμπντόρια στη Γένοβα, στο ματς που έριξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής.

Οι «νερατζούρι» μπορεί να προέρχονταν από τη νίκη επί της Μίλαν και η ψυχολογία τους να ήταν στα ύψη, όμως δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της Σαμπντόρια και σε ένα ακόμη παιχνίδι φέτος απώλεσαν βαθμούς, βλέποντας την πρωτοπόρο Νάπολι να ανοίγει κι άλλο τη διαφορά.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες και ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και μοιραία έμεινε στο 0-0. Τελευταία εξ’ αυτών η “οβίδα” του Ατσέρμπι στις καθυστερήσεις, την οποία εξουδετέρωσε ο Αουντέρο, με τη μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι.

Βαθμός που δεν δίνει… τίποτα στην Ίντερ, σε αντίθεση με την ομάδα της Γένοβας, που πήρε έστω μια μικρή βαθμολογική ανάσα στη μάχη παραμονής στη Serie A.

Σαμπντόρια (Στάνκοβιτς): Αουντέρο, Μουρίγιο, Νούιτινκ, Αμιόνε, Τζανόλι (85′ Παολέτι), Κουζάνς (59′ Σαμπίρι), Γουίνκς, Αουτζέλο, Τζούρισιτς (72′ Ρινκόν), Γκαμπιαντίνι (72′ Μούρου), Λάμερς (85′ Κουαλιαρέλα).

Ίντερ (Ιντζάγκι): Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Νταρμιάν (66′ Ντάμφρις), Μπαρέλα (66′ Μπρόζοβιτς), Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν (90′ Καρμπόνι), Γκόζενς (46′ Ντιμάρκο), Λουκάκου (66′ Τζέκο), Μαρτίνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.