Διαψεύδει συμπαίκτης του Ατσού και ο αντιπρόεδρος τη διάσωση του Γκανέζου

Ο αριθμός των νεκρών στη νότια Τουρκία και τη βόρεια Συρία συνεχίζει να αυξάνεται μετά τους δύο σεισμούς που κατέστρεψαν πόλεις και μικρότερους οικισμούς σε μια μεγάλη περιοχή.

Τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες για την τύχη του Κριστιάν Ατσού είναι αρκετά συγκεχυμένες. Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε στην τουρκική ομάδα Χατάισοορ ως ελεύθερος το καλοκαίρι μετά την αποχώρησή του από την Al-Raed της Σαουδικής Αραβίας, ήταν παγιδευμένος μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της τουρκικής ομάδας σε ερείπια κτιρίου στην Τουρκία.

Η Daily Mail ανέφερε ότι ο 31χρονος επιθετικός βρέθηκε ζωντανός. Εχει ξεκινήσει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον πρώην παίκτη των Τσέλσι και Νιούκαστλ και είχε αναφερθεί επίσης από την πορτογαλική εφημερίδα A Bola ότι είχε βρεθεί, αν και μια ανάρτηση στο Instagram από τον Κερίμ Αλίτσι διέψευσε τις πληροφορίες.

H τελευταία ενημέρωση που είναι και η πιο έγκυρη, έρχεται από τον Μουσταφά Εζάτ, τον Αντιπρόεδρο της τουρκικής ομάδας, ο οποίος έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με την αναζήτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή της Γκάνας και του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου Τανέρ Σαβούτ, μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον Εζάτ, τρεις παίκτες του συλλόγου, οι Γιλντιρίμ, Οκσούζ και Αλίτσι έχουν διασωθεί από τα ερείπια, αλλά οι Ατσού και Σαβούτ παραμένουν αγνοούμενοι.

Δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στον Σαβούτ. Ξέρουμε ότι είναι κάτω από τα ερείπια. Δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στον Ατσού, μάθαμε ότι το κτίριο του έχει μετατραπεί σε συντρίμμια”, είπε ο Εζάτ
Περισσότεροι από 2.600 άνθρωποι σκοτώθηκαν και χιλιάδες άλλοι τραυματίστηκαν μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.