Άρης: Ανησυχία για Μανού Γκαρθία

Με ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (25/1) ο Μανού Γκαρθία από το "Κλεάνθης Βικελίδης", μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

Ενός κακού μύρια έπονται και μέσα σε αυτά για τον Άρη, μετά τον αποκλεισμό το βράδυ της Τετάρτης (25/1) από τη συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet από τον Ολυμπιακό, στη φάση των “8”, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, είναι και η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του Μανού Γκαρθία. Ο βιρτουόζος Ισπανός μεσοεπιθετικός των “κίτρινων” έφυγε από το παιχνίδι τραυματίας στο δεξιό γόνατο κι αυτό σήμανε συναγερμό στα αποδυτήρια.

Συγκεκριμένα, σε φάση πριν γίνει αλλαγή από τον Λουίς Πάλμα στο 76ο, ο Γκαρθία χτύπησε στο πόδι, με τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Ξυλούρη, να πέφτει κυριολεκτικά πάνω του για να προλάβει οποιαδήποτε κατάσταση. Ο παίκτης, πάντως, δεν απέφυγε να αποχωρήσει από το γήπεδο με ενοχλήσεις, οι οποίες εγείρουν ερωτηματικά για τη συνέχεια.

Την Πέμπτη (26/1) θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή του. Με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί, θα φανεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και θα εκτιμηθεί, αν χρειάζεται και για πόσον καιρό να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Το τελευταίο, φυσικά, που θέλει η τεχνική ηγεσία των “κίτρινων” είναι αυτό, να μείνει έστω και για λίγες ημέρες έξω από το κανονικό πρόγραμμα ο Γκαρθία.

Θυμίζουμε ότι ήδη στον Άρη περισσεύουν τα προβλήματα τραυματισμών. Τη ρεβάνς Κυπέλλου Novibet με τον Ολυμπιακό την έχασαν εξαιτίας του γεγονότος ότι είχαν ενοχλήσεις οι Νταμπό, Εμπακατά και Ενκουλού, όπως και οι ανέτοιμοι, καθώς δεν είχαν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, Καμαρά και Καμάτσο. Κανείς από αυτούς δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι έτοιμος εν όψει του ερχόμενου ντέρμπι εκτός έδρας με την ΑΕΚ (29/1) για την 20ή αγωνιστική της SL1. Επομένως, μόνο ευπρόσδεκτη δεν είναι μία ακόμη πιθανή απουσία παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.