Δύσκολο “τρίποντο” για Ρόμα, νίκη με ανατροπή για Λέτσε (hls)

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τη Ρόμα προκειμένου να επικρατήσει της Μπολόνια, με τη Λάτσιο να γνωρίζει ήττα με ανατροπή από τη Λέτσε στο "Βία Ντελ Μάρε".

Σε “τροχιά” Champions League η Ρόμα, η οποία επικράτησε 1-0 της Μπολόνια στο “Ολίμπικο”, την ώρα που η συμπολίτισσά της Λάτσιο γνώριζε την ήττα από τη Λέτσε με 2-1 και ανατροπή.

Ρόμα-Μπολόνια 1-0

Ένα γκολ του Λορέντζο Πελεγκρίνι από το σημείο του πέναλτι στο 6ο λεπτό ήταν αρκετό για την Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο να πάρει τη νίκη επί της Μπολόνια με 1-0.

Μια νίκη που φέρνει τους “τζιαλορόσι” ισόβαθμους με την Λάτσιο στους 30 βαθμούς στην 4η θέση, ενώ η Μπολόνια παρέμεινε στους 19 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Ρόμα: Ρούι Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Τσελίκ, Μαντσίνι, Ιμπάνιες, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Τζανιόλο, Ελ Σαραουί, Ντιμπάλα, Ταχίροβιτς.
Μπολόνια: Σκορπούσκι, Σουμαορό, Λυκογιάννης, Πος, Λουκουμί, Μεδέλ, Σοριάνο, Φέργκιουσον, Ντομίνγκες, Αρναούτοβιτς, Ορσολίνι.

Λέτσε-Λάτσιο 2-1

Ακόμα πιο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται πλέον η Λέτσε, η οποία πέτυχε πολύτιμη νίκη σε βάρος της Λάτσιο με 2-1 στο “Βία ντελ Μάρε” για την 16η αγωνιστική.

Οι “Λατσιάλι” ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον μόνιμο σκόρερ τους, Τσίρο Ιμόμπιλε να κάνει το 0-1 στο 14ο λεπτό. Με το γκολ του Ιταλού επιθετικού οι φιλοξενούμενοι επαναπαύθηκαν και το πλήρωσαν ακριβά, καθώς η Λέτσε στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην ανατροπή.

Η ισοφάριση ήρθε στο 57ο λεπτό με τον Στρεφέτσα και το νικητήριο γκολ στο 71′ από τον Κολόμπο.

Οι συνθέσεις:

Λέτσε: Φαλκόνε, Ουμτιτί, Μπασιρότο, Ζεντρέι, Γκάλο, Μπλεν, Χιούλμαντ, Μπαντά, Ζοάν, Στρεφέτσα, Κολόμπο.
Λάτσιο: Προβεντέλ, Ρομανιόλι, Μάρουτσιτς, Κασάλε, Λατσάρι, Τζακάνι, Κατάλντι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μπάσιτς, Πέδρο, Ιμόμπιλε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.