Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’: Οριστική διακοπή! (vid)

Ο Ολυμπιακός Β' δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Καλλιθέα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός Β’ διαμαρτύρεται έντονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στον αγώνα με την Καλλιθέα και συγκεκριμένα για τη φάση στην οποία οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1. Οι Πειραιώτες αναφέρουν πως ο Κυνηγόπουλος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν 2-2 με αυτογκόλ το οποίο ακυρώθηκε για χέρι ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Β’. Η ομάδα του Γιαννάκη Οκκά δεν είχε εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του β’ μέρους. Στο γήπεδο είχε πάρει θέσεις η Καλλιθέα και οι αναπληρωματικοί του Ολυμπιακού Β’.

Ο γενικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Μανιάτης, με νεύμα στους αναπληρωματικούς τους κάλεσε να επιστρέψουν στα αποδυτήρια. Οι Πειραιώτες δεν επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος.

Στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης, το οποίο περίμενε πέντε λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Το ματς με την Καλλιθέα διεκόπη οριστικά με τον Ολυμπιακό Β’ να μην εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο.

Προ ημερών οι Πειραιώτες σε ανακοίνωση τους για τη διαιτησία στη Super League 2 είχαν προειδοποιήσει με αποχώρηση της δεύτερης ομάδας από το πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.