Κατάρ 2022: Μαθαίνει αντίπαλο στον τελικό η Αργεντινή

Η Γαλλία αντιμετωπίζει το Μαρόκο στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, από τον οποίο θα προκύψει η αντίπαλος της Αργεντινής στον μεγάλο τελικό (21:00).

Οι «τρικολόρ» είναι το μεγάλο φαβορί και θέλουν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη πλευρά, οι Μαροκινοί θα προσπαθήσουν να κάνουν ακόμα μια μεγάλη έκπληξη και να γίνουν η πρώτη αραβική ομάδα, που θα βρεθεί σε τελικό ενός Μουντιάλ.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν θέλει να οδηγήσει τη Γαλλία σε δεύτερο σερί τελικό και παράλληλα να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Ουπαμεκανό και Ραμπιό, των οποίων η συμμετοχή στον αγώνα παραμένει αμφίβολη. Από την πλευρά των Μαροκινών, ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μαζράουι, ενώ δεν υπολογίζεις τον τιμωρημένο Σεντίρα. Οι Μαροκινοί αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους περίπου 45 χιλιάδες φιλάθλους.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς – Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Τ. Ερναντές – Τσουαμενί, Ραμπιό – Ντεμπελέ, Γκριζμάν, Εμπαπέ – Ζιρού.

Μαρόκο (Ουαλίντ Ρεγκραγκί): Μπόνο – Χακίμι, Ελ Γιαμίκ, Σαΐς, Μαζράουι – Άμραμπατ – Ζιγιέκ, Ουναχί, Αμαλάχ, Μπουφάλ – Εν-Νεσίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.