Ολυμπιακός: Γραμμή κρούσης που τρομάζει

Για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτό κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Ολυμπιακός έδειξε πως διαθέτει από τη μέση και μπροστά παίκτες που μπορούν να κάνουν εντυπωσιακά πράγματα.

Για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτό κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Ολυμπιακός έδειξε πως διαθέτει από τη μέση και μπροστά παίκτες που μπορούν να κάνουν εντυπωσιακά πράγματα.

Με τους Γιάν Εμβιλά, Ιμπόμ Χουάνγκ και Σαμασέκου στη μεσαία γραμμή, με τους Μπιέλ, Φορτούνη, Χάμες, Κάσαμι, Μασούρα, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού δημιουργεί μία «ομάδα κρούσης» από τις καλύτερες που είχε τα τελευταία χρόνια. Σε αυτή μπορεί κανείς να προσθέσει τον Ματιέ Βαλμπουενά, που επιστρέφει από τον τραυματισμό του και μπορεί να προσφέρει σε ματς που… έχουν κολλήσει σημαντικές λύσεις, καθώς και ο Μπόουλερ ο οποίος φαίνεται να μπήκε ξανά στα πλάνα του Μίτσελ μετά την Ισπανία.

Επίσης από χθες στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρωταθλητών βρίσκεται ο επίσης Βραζιλιάνος Ροντινέι που θεωρείται ποδοσφαιριστής ικανός να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ με επιτυχία. Ο κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη φανέλα της Φλαμένγκο, αναμένεται να περάσει ιατρικά και αν υπογράψει (αν όλα είναι καλά) το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Να πούμε βέβαια, υπολογίζεται από τη νέα χρονιά και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με Ατρόμητο (Κύπελλο), ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης.

Οι υποχρεώσεις για τους ερυθρόλευκους ξεκινούν με τον θεσμό του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ για το πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τα Γιάννινα. Πέρα από την σωματική ετοιμότητα, θα πρέπει να παρουσιαστούν και πνευματικά έτοιμοι καθώς θα παίζουν με την… υποχρέωση να μην χάσουν κανέναν ματς από ‘δω και πέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.