Βραζιλία: Ο Τίτε ζήτησε την συμβουλή του Αντσελότι για τον Βινίσιους

Ο προπονητής της Βραζιλίας Τίτε φαίνεται πως βρήκε τον σωστό τρόπο να χρησιμοποιήσει τον Βινίσιους Τζούνιορ, ειδικά αφού ζήτησε τη συμβουλή του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι.

Ο Βραζιλιάνος έχει πετύχει ένα γκολ σε τρία παιχνίδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο, προσθέτοντας άλλα 10 σε 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν. Ο 22χρονος «άνθισε» υπό τον Ιταλό προπονητή Κάρλο Αντσελότι και κατέκτησε το Champions League εναντίον της Λίβερπουλ το 2021-22.

Ο Τίτε, ο οποίος οδήγησε τη Βραζιλία στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, μίλησε για το αστέρι του με τον Αντσελότι την περασμένη σεζόν, όπως αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος τεχνικός σε συνέντευξή του στη Marca τον περασμένο Απρίλιο. «Ήταν μια γόνιμη και διαφανής συνομιλία μεταξύ δύο προπονητών που θέλουν το καλύτερο από αυτόν. Μιλήσαμε για τις τακτικές λύσεις που μπορούν να του δώσουν ελευθερία και να προσθέσουν δημιουργικότητα σε ένα εναντίον ενός», είπε ο Τίτε.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πετύχει ένα γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά έχει συμμετάσχει σε πέντε από τα επτά γκολ της Βραζιλίας μέχρι στιγμής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.