Άρης: Δυσάρεστα νέα από τον Ενκουλού. Με δύο απουσίες στο φιλικό με Μακάμπι Χάιφα (vid)

Η διάγνωση για τον διεθνή Καμερουνέζο στόπερ, ο χρόνος απουσίας του κι η ημερομηνία που θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη

Την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Άρη για το κυριακάτικο φιλικό με τη Μακάμπι Χάιφα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” επισκίασε η είδηση του τραυματισμού του Νικολά Ενκουλού, που έφτασε από το μακρινό Κατάρ.

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση που έλαβε και μοίρασε η ΠΑΕ ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού. Μάλιστα υποβλήθηκε σε μαγνητική την οποία έλαβε κι ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Ξυλούρης, με το προβλεπόμενο διάστημα αποθεραπείας του να λογίζεται στις 4-6 εβδομάδες.

Σε πρώτη φάση του έχει τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας, θα επιστρέψει με την Εθνική στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του και στη Θεσσαλονίκη αναμένεται στις 12 Δεκεμβρίου όπου και θα υποβληθεί εκ νέου σ’ εξετάσεις για να διαπιστωθεί με ακρίβεια η πορεία της κατάστασής του.

Αναφορικά με τα νέα της προπόνησης εν όψει και του φιλικού αγώνα, όπως αναφέρει η ΠΑΕ: “Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αυριανό φιλικό αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/12, 18:30).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις μεταβιβάσεων, παιχνίδι τακτικής και στατικές φάσεις με τους Μόουζες Οντουμπάτζιο και Σαλέμ Εμπακατά να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.