Φωτιά σε σπίτι στον Κολωνό: Ποινική δίωξη στον πατέρα του 5χρονου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Το 5χρονο αγοράκι, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο πατέρας και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά κατάφεραν να απομακρυνθούν εγκαίρως.

Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο απαγγέλθηκε σε βάρος του πατέρα, ο οποίος συνελήφθη, μετά τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (27/11) στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό. Εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ο πατέρας και τα τρία του παιδιά.

Το μικρότερο παιδί, το 5χρονο αγοράκι, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο πατέρας και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά κατάφεραν να απομακρυνθούν εγκαίρως.

Κολωνος

Όλο το χρονικό – Τι δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες

Αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν νεκρό ανήλικο, τελικά το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αττικόν”, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο, δίνοντας μάχη για την ζωή του.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, το 5χρονο αγόρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στο υπνοδωμάτιό του, ενώ τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 8 και 12 ετών, μαζί με τους γονείς τους κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν στο σημείο οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ο πατέρας ισχυρίστηκε στους πυροσβέστες ότι ξεκουραζόταν, καθώς όπως είπε εργαζόταν όλη μέρα, ωστόσο πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα πάντως με τα μέχρι στιγμής στοιχεία υπήρχε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος στην κουζίνα, από όπου πιθανόν να προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι.

Κολωνος
Κολωνος

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας ανήλικος, ενώ απεγκλωβίστηκαν δύο ακόμη, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Αλκυόνης στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τα παιδιά και τα μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η φωτιά τέθηκε άμεσα υπό μερικό έλεγχο ενώ στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Ο 45χρονος πατέρας, συνελήφθη από την αστυνομία το πρωί της Δευτέρας (28/11).

Πηγή: THE TOC


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.