Κλαμπ Μπριζ – Αντβέρπ 2-2 : Λογική και… ευαισθησίες στη «Βενετία του βορρά»! (hls)

Συναρπαστικό το ματς στο "Γιαν Μπρέϊντελ στάντιον" του Μπριζ όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Μέκελε (34'), Λαγκ (62') αλλά η Αντβέρπ ισοφάρισε με τους Φρέϊ (75') και Νίλσεν (77' πεν.)

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Αντβέρπ, σε μια αναμέτρηση που κύλησε κατά τρόπο συναρπαστικό με καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες και στο τέλος του φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν για την συγκομιδή του ενός πόντου, κι ενώ ως το 75 έχαναν με 2-0!
Το 84ο ματς των δύο ομάδων, με γηπεδούχο την Κλαμπ Μπριζ, είχε καλό ρυθμό κατά διαστήματα με καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.
Στο 34΄ο Μέκελε, στην 350η συμμετοχή του με την ομάδα του Μπριζ, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Πριν και μετά ο τερματοφύλακάς του, Μινιολέ, είχε καταφέρει 2-3 εξαιρετικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των φιλοξενούμενων.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν καλύτερη τη ροή του ματς και μάλιστα πέτυχαν 2ο τέρμα όταν από σουτ του Ισπανού Γιούτγκλα η μπάλα βρήκε στο πόδι του Λαγκ – που καλύπτονταν, όπως φάνηκε κι από τον έλεγχο του VAR – και κατέληξε στα δίχτυα στο 62′.
Κάπου εκεί η ομάδα της Αμβέρσας άρχισε να ψάχνει κάτι που της έδινε σφιγμό, καθώς πέραν του Νιγηριανού Γιουσούφ σχεδόν όλοι οι προωθημένοι ήταν εκτός ρυθμού.. Τη λύσω έδωσε ο Φαν Μπόμελ από τον πάγκο που με τρεις αλλαγές (Φρέϊ, Σκοτ, Εκέλενκαπ) από τον πάγκο κι άλλες δύο εσωτερικές – μετατοπίζοντας την αριστερή πλευρά στα… δεξιά (!!) ήρθε μέσα σε τρία λεπτά η ανατροπή των δεδομένων.
Στο 75’ ο Ελβετός Φρέϊ μείωσε σε 2-1 και ένα λεπτό αργότερα σε μπαλιά του Εκέλενκαπ ο Γερμανός Σκοτ ανατράπηκε από τον Μέκελε κερδίζοντας το πέναλτι.
Από την άσπρη βούλα ο Ολλανδός Γιένσεν διαμόρφωσε το τελικό 2-2 σκορπίζοντας χαμόγελα στους «κόκκινους» που μετρούσαν ένα σερί άσχημων αποτελεσμάτων, δίχως νίκη εδώ κι ένα μήνα

Η Κλαμπ Μπριζ στο 24ο επίσημο παιχνίδι της, από το ξεκίνημα της σεζόν έμεινε στον.. πόντο (της ισοπαλίας) κι αβοήθητη από τον πάγκο καθώς η πρώτη αλλαγή έγινε στο 80’…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.