Γάνδη – Μπριζ 2-0: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο (hls)

Η Γάνδη πήρε μεγάλη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι επί της Μπριζ, που έμεινε στο -11 από την κορυφή της Pro League μετά από 16 αγωνιστικές.

Η «Μάχη της Φλάνδρας», ήταν τέτοια μόνο στα χαρτιά, καθώς οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν εξουθενωμένοι μετά την παρουσία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από την αρχή ως το τέλος.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Τορουναρίγκα έβγαλε τετ-α-τετ με τον Μινιολέ τον Κάιπερς που έγραψε το 1-0, ενώ το 2-0 έγινε στο 29′ με κεφαλιά του στόπερ Ενγκαντέ από τη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουμς.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ναρντί είχε δύο καλές επεμβάσεις σε σουτ των Σόουα και Γιουτγκλά πριν το τέλος του α’ μέρους, ενώ στο β’ οι γηπεδούχοι διατήρησαν χωρίς πρόβλημα τον έλεγχο του ματς και κράτησαν άνετα το τρίποντο.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ

Γάνδη (Φανχάζεμπρουκ): Ναρντί – Οκούμου (88′ Γκοντό), Ενγκαντέ, Τορουναρίγκα – Γιούλσαγκερ, Οτζίτζα – Οφόε (88′ Χάουγκε), Χονγκ (88′ Ντε Σαρτ), Κουμς, Φορτούνα (57′ Κάστρο – Μόντες) – Σαλάχ (78′ Ντεπουάτρ), Κάιπερς.
Κλαμπ Μπριζ (Χούφκενς): Μινιολέ – Μπογιατά (46′ Οντόι), Μέχελε, Μέιερ – Μπιουκάναν, Νίλσεν, Ονιεντίκα, Φανάκεν, Σόμπολ (46′ Σκοβ-Όλσεν) – Σόουα (60′ Λανγκ), Γιουτγκλά (60′ Γιαρέμτσουκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.