Ολυμπιακός: Ψάχνει την πέμπτη του νίκη κόντρα στη Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Βαλένθια στο ΣΕΦ και θέλει να πανηγυρίσει την πέμπτη του φετινή νίκη (21:00 Novasports Prime).

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο 4-1 και θέλουν να πετύχουν την τέταρτη νίκη του κόντρα σε ισπανική ομάδα τη φετινή σεζόν, μετά τα τρία «διπλά» με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκονια. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα και θα χάσει την αναμέτρηση του ΣΕΦ. Από την άλλη πλευρά, ο Άλεξ Μουμπρού δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σαμ Βαν Ρόσομ και Χασιέλ Ριβέρο.

Οι «νυχτερίδες» προέρχονται από τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου και βρίσκονται στις 2-3 νίκες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία) και Αρτούρας Σούκις (Λιθουανία). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα στην προϊστορία των δυο ομάδων, καθώς μετρούν δέκα νίκες, στις προηγούμενες δώδεκα αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Οι «νυχτερίδες» είχαν φύγει με το «διπλό» από το ΣΕΦ (96-85) στην τελευταία αναμέτρηση των δυο ομάδων επί ελληνικού εδάφους. Ο Ολυμπιακός είχε απαντήσει με το ίδιο νόμισα στο ματς των δυο ομάδων στην Ισπανία (88-79).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.