Κούπερ: «Ξέρω τι σημαίνει για μένα η θέση μου στη Νότιγχαμ»

Το μήνυμά του για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, ρωτήθηκε αν νιώθει υπό πίεση ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη Premier League, καθώς προετοιμάζει την ομάδα του για να αντιμετωπίσει τη Λέστερ τη Δευτέρα (3/10).

Αυτό το παιχνίδι άλλωστε ενδεχομένως να κρίνει πολλά για το μέλλον του στον σύλλογο, αφού μπαίνει εν μέσω σεναρίων για το μέλλον του και μια ήττα πιθανότατα θα του κοστίσει τη θέση του.

«Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η κατάσταση, δεν είναι ωραία. Αλλά είναι αντιπαραγωγικό να σκέφτεσαι έτσι. Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι αυτή η δουλειά για μένα, από τότε που μπήκα. Αυτό έχει αυξηθεί. Έχοντας ένα μικρό διάλειμμα και λίγο χρόνο για σκέψη, συνειδητοποιώ πραγματικά πόσο πολύ σημαίνει για μένα. Όταν νοιάζεσαι πραγματικά για κάτι, κάποιον ή οτιδήποτε άλλο, τότε αυτό ακονίζεται σε δύσκολες στιγμές. Έχω μια πραγματική αίσθηση του πόσο τυχερός είμαι που βρίσκομαι εδώ. πόσο προνομιούχος είμαι και πόσο περήφανος. Ξέρω πόσο πραγματικά σημαίνει για μένα.

Έχοντας αυτό κατά νου, έρχεται μια πραγματική αποφασιστικότητα και επιθυμία για βελτίωση. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι σύνηθες για μια ομάδα που έχει ανέβει να περνάει μια άσχημη περίοδο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το ελαχιστοποιήσουμε, να το περιορίσουμε και να βελτιώσουμε. Ας το συνεχίσουμε. Νομίζω ότι μια ομάδα που πετυχαίνει είναι αυτή που μπορεί να ανακάμψει από τις κακές στιγμές. Η επιτυχία δεν είναι εύκολη. Δεν είναι γραμμική. Είναι πάνω κάτω. Περνάμε μια πτώση και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα βρεθούμε σε ανοδική πορεία. Αλλά υπάρχει πραγματική επιθυμία να τα πάω καλά και μου αρέσει αυτό το συναίσθημα. Αλλά όπως έχουμε μιλήσει, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το αντιμετωπίσεις και αυτός είναι να τα πας καλά στα παιχνίδια. Πρέπει να το κάνουμε αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.