Εθνική Ελλάδος: Δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια (vids)


Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Κύπρο στη Λάρνακα (Novasports Prime 21:45) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά από την 4η αγωνιστική. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι πρόκειται για ένα αδιάφορο ματς για τη “γαλανόλευκη”.

Τόσο ο Πογέτ όσο και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά ότι από τέτοια ματς έχουν χαθεί θέσεις στο FIFA Ranking. Συνεπώς νούμερο ένα στόχος είναι οι νίκες παντού ώστε να βελτιωθεί η θέση της ομάδας στην Παγκόσμια Κατάταξη με σκοπό να έχουμε καλύτερες κληρώσεις.

Εκτός αυτού, η νέα αυτή ομάδα που “χτίζεται” πρέπει να “εθιστεί” στις νίκες και να επιδείξει συνέπειεα στα αποτελέσματά της έτσι ώστε να ανεβάσει κι άλλο τα επίπεδα αυτοπεποίθησής της και την προσωπικότητα του συνόλου. Είναι κι αυτό μέρος της εξελικτικής διαδιακασίας των τελευταίων ετών.

Συνεπώς με αυτά στο νου η ομάδα σήμερα θα παραταχθεί απέναντι στην Κύπρο με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, η οποία πιθανότατα θα απαρτίζεται από τους Βλαχοδήμο, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο, Μπάλντοκ, Τσιμίκα, Σιώπη, Κουρμπέλη, Μπακασέτα, Μασούρα, Πέλκα (ή Χατζηγιοβάνη) και Δουβίκα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και κανείς δε θεωρεί πως το ματς είναι αδιάφορο. Αυτά μπορείτε να τα διαπιστώσετε και από τις απαντήσεις του Πογέτ και του Κουρμπέλη στα social media του novasportsgr που ακολουθούν:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.