Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ 2-3: “Πάτησε” κόρυφη (hls)

Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ πήρε μια σημαντική νίκη στην έδρα της Μπάγερ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχτηκε την Φράιμπουργκ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 3-2 και να ανεβαίνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό με την κατοχή της μπάλας να είναι στην ομάδα του Στράιχ χωρίς όμως να καταφέρνει να δημιουργήσει ευκαιρίες και να απειλήσει την εστία του Χραντέτσκι. Μάλιστα στην πρώτη ουσιαστικά στιγμή του ματς η Λεβρκούζεν σκόραρε με τον Ντεμίρμπαϊ.

Στην συνέχεια η εικόνα του αγώνα άλλαξε, η Φράιμπουργκ εκμεταλλεύτηκε κάποιες στημένες φάσεις αλλά και λάθη της άμυνας των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τελικά μια μεγάλη νίκη.

Σο 48ο λεπτό ισοφάρισε ο Γκίντερ με τον Γκρέγκοβιτς λίγο αργότερα (51΄) να δίνει το πρώτο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ισοφάριση για τους γηπεδούχους με το Σικ στο 65 για να έρθει το γκολ του Ντόαν στο 72ο λεπτό και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Στους 12 βαθμούς πλέον η Φράιμπουργκ η οποία την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Γκλάντμπαχ την ώρα που Λεβερκούζεν έμεινε μόλις στους 3 βαθμούς και θα δοκιμαστεί στην έδρα της Χέρτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.