Αποχαιρέτησε την Τορίνο ο Μπελότι και ετοιμάζεται για Ρόμα (pic)

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Αντρέα Μπελότι, όμως δεν ξεχνά όσα έζησε στην Τορίνο τα τελευταία επτά χρόνια.

Ο 28χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τους “τζιαλορόσι” για συμβόλαιο τριών ετών, όμως προτού μετακομίσει στην “Αιώνια Πόλη”, φρόντισε να αποχαιρετήσει τον κόσμο της Τορίνο.

Αναλυτικά το μήνυμα του στα social media:

“Αγαπητοί οπαδοί της Τορίνο, είναι δύσκολο να περιγράψω αυτό που ζήσαμε τα τελευταία επτά χρόνια. Ήμουν παιδί όταν έφτασα και μεγάλωσα με τις αξίες αυτού του συλλόγου.

Προσπάθησα να δώσω τα πάντα σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα για να ανταποδώσω την αγάπη που μου δείξατε. Υποφέραμε και χαρήκαμε μαζί και θέλω να σας ευχαριστήσω. Ξέρω ότι η σιωπή μου σας πλήγωσε και σας ζητώ συγγνώμη, αλλά κάποιες καταστάσεις με έκαναν να το κάνω. Πάντα ήθελα να προστατεύσω αυτή την φανέλα και αυτά τα χρώματα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το περιβραχιόνιο του αρχηγού, τη μαγεία της 4ης Μαΐου, το “Curva Maradona” να φωνάζει το όνομά μου. Τώρα φεύγω ως άντρας και ως πατέρας, γνωρίζοντας ότι τα έδωσα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι αποχαιρετισμός γιατί το Τορίνο θα είναι πάντα το σπίτι μου, σας ευχαριστώ για όλα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.