Έγκλημα στην Άρτα: Άφαντος ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του – Πιθανόν κρύβεται στα βουνά

Ο 29χρονος, που διατηρούσε κτηνοτροφική μονάδα στην Άρτα, φέρεται να γνωρίζει καλά την ορεινή περιοχή στην οποία εκτιμάται ότι έχει βρει καταφύγιο.

Άκαρπη είναι μέχρι στιγμής η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 29χρονου που χθες πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του στα όρια των Νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας, όπου και εστιάζονται οι έρευνες χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί ίχνος του φερόμενου δράστη.

Σύμφωνα με το epiruspost, έχουν γίνει μπλόκα σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου, περιπολίες σε επαρχιακό δίκτυο αλλά και χωριά.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 29χρονος, που διατηρούσε κτηνοτροφική μονάδα, φέρεται να γνωρίζει καλά την ορεινή περιοχή στην οποία εκτιμάται ότι έχει βρει καταφύγιο.

Το χωριό είναι συγκλονισμένο από την άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου ο οποίος όπως φαίνεται θυσίασε τη ζωή του για να προστατεύσει την 36χρονη κόρη του και το δίχρονο εγγόνι του.

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 29χρονος δράστης φέρεται νωρίς χθες το απόγευμα να είχε πάει στο σπίτι του πεθερού του όπου το τελευταίο διάστημα διέμενε η 36χρονη εν διαστάσει σύζυγός του μαζί με το δίχρονο αγοράκι τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 29χρονος κτηνοτρόφος κατάγεται από διπλανό χωριό- το Μεσόπυργο- και ξέρει καλά τα βουνά της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν το φονικό ο δράστης ζήτησε να δει το παιδί του που σύμφωνα με εισαγγελική εντολή μπορούσε να βλέπει σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και με την παρουσία τρίτου.

Το ζευγάρι πολύ πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο, καθώς υπήρχε ασυμφωνία χαρακτήρων, ενώ η 36χρονη γυναίκα είχε πει στους δικούς της ότι ζει ένα δράμα με τον πρώην άνδρα της να την ζηλεύει και να είναι επιθετικός απέναντί της.

Έγκλημα στην Άρτα

Η μοιραία επίσκεψη εξελίχθηκε σε έντονη λογομαχία και ο 29χρονος πυροβόλησε πιθανότατα με περίστροφο, εναντίον της συζύγου του, αλλά αστόχησε και η γυναίκα πρόλαβε να μπει στο σπίτι καλώντας σε βοήθεια. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο κατά του ηλικιωμένου πεθερού του τον οποίο σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε τουλάχιστον 4 φορές.

Ακολούθως μπήκε στο αυτοκίνητό του με κατεύθυνση προς Αιτωλοακαρνανία. Καθ΄ οδόν φέρεται να συνάντησε συγχωριανό βοσκό του στον οποίο ανέφερε ότι ανέβηκε στο βουνό λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Η Αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες, χθες εντόπισε το αυτοκίνητό του δράστη.

Πηγή: The Toc


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.