Ο Φούντας έγινε “Taxi” και… σαρώνει στις ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρίβουν τα… μάτια τους με τα κατορθώματα του Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε λίγα χρόνια από την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας στις ΗΠΑ με "χρυσό" συμβόλαιο.

Στην Ελλάδα μάλλον κρίθηκε… γρήγορα. Ο Ταξιάρχης Φούντας χρειάστηκε να βγάλει το διαβατήριο από το συρτάρι του και να κάνει μια ευρωπαϊκή διαδρομή για να μπορέσει τελικά να δείξει τις δυνατότητες του.

Σούπερ ταλέντο ήταν στην ΑΕΚ, τα “λαγωνικά” της Ζάλτσμπουργκ τον μυρίστηκαν γρήγορα, ωστόσο δεν έπιασε στην πρώτη του “δοκιμή” εκτός συνόρων. Ε και; Ο Φούντας δεν τα παράτησε. Έκανε ένα θαρραλέο step back και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών του. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εκεί που οι Αμερικανοί τρίβουν τα… μάτια τους με τα κατορθώματα του Μεσολλογίτη επιθετικού.

O Φούντας έχει γίνει η… ατραξιόν της DC United, καθώς σε 11 παιχνίδια με την ομάδα από την Ουάσιγκτον έχει σκοράρει 9 γκολ και έχει μοιράσει 1 ασίστ. Επιλέχθηκε για το All Star του MLS και διανύει μια από τις παραγωγικότερες σεζόν στην καριέρα του.

Ο Ταξιάρχης έγινε “Taxi” στις ΗΠΑ και είναι… ασταμάτητος. Κι όμως, λίγα χρόνια πριν, ο Φούντας αγωνιζόταν σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας! Η ζωή κάνει κύκλους και αν δουλεύεις σκληρά, τότε ανταμείβεσαι. Κάτι που γίνεται και στην περίπτωση του Φούντα.

Ο 27χρονος έκανε καλές σεζόν στη Ραπίντ Βιέννης και η ανταμοιβή του ήταν ένα απίθανο τριετές συμβόλαιο στη DC United με συνολικές απολαβές επτά εκατομμυρίων δολαρίων. Δεν έμεινε όμως εκεί. Πασχίζει σε κάθε ματς για να δικαιώσει τους πρωτευουσιάνους για την επιλογή τους και αυτοί πίνουν… νερό στο όνομα του.

Έναν… “Taxi” για την Εθνική μας ομάδα και γρήγορα παρακαλώ. Το(ν) χρειαζόμαστε αυτόν τον Φούντα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.