Άρης: MVP της σεζόν 2021-2022 ο Μαντσίνι! (pic)

Πρώτος στις προτιμήσεις των φίλων του Άρη ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, καθώς τον ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας τη σεζόν που πέρασε, μπροστά από Φαμπιάνο Λέισμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι ο παίκτης του Άρη, ο οποίος έκλεψε τις καρδιές των φίλων της ομάδας με όσα έκανε τη σεζόν 2021-2022! Αυτό, τουλάχιστον, αποτυπώθηκε στη σχετική ψηφοφορία στον επίσημο λογαριασμό της “κίτρινης” ΠΑΕ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς να κέρδισαν την εκτίμηση όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου με την παρουσία τους στην άμυνα, όμως, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, με την ποδοσφαιρική… τρέλα του και το αγωνιστικό πάθος του, είναι αυτός που πρώτευσε στο διαγωνισμό.

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Μαντσίνι πήρε κεφάλι στην ψηφοφορία από τον Φαμπιάνο για λιγότερο από 1% των ψήφων. Συγκέντρωσε ποσοστό 34%, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να φτάνει στο 33,2%/. Μάχη σκληρή, με νικητή τον εκπρόσωπο της επίθεσης τελικά! Πίσω από Μαντσίνι και Φαμπιάνο ακολούθησαν οι Γιακούμπ Μπράμπετς (17,6%), Αμπουμπακάρ Καμαρά (8,8%) και Χούλιαν Κουέστα (4,8%).

Η σχετική αναφορά της ΠΑΕ Άρης είναι η εξής:

“Ο Daniel Mancini αναδείχθηκε MVP της ομάδας μας για τη σεζόν 2021-2022, σύμφωνα με την δική σας ψήφο, στο διαγωνισμό -ο οποίος ολοκληρώθηκε σήμερα- με την υποστήριξη της ARIS F.C. Boutique και του Επίσημου Υποστηρικτή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Kritsimis Jewellery, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας μας στο Facebook!

Ο Αργεντινός έδωσε σκληρή «μάχη» με τον Fabiano Leismann στις ψήφους, ο οποίος συγκέντρωσε το 34%, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται λίγο πίσω του με 33,2%! Την πεντάδα για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη του ΑΡΗ της αγωνιστικής περιόδου 2021-’22 συμπλήρωσαν κατά σειρά οι Jakub Brabec (17,6%), Aboubakar Kamara (8,8%) και Julian Cuesta (4,8%)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.