Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα 3-2: Πρωταθλητρία με μυθική ανατροπή σε πέντε λεπτά! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από την Άστον Βίλα των scousers Τζέραραρντ και Κουτίνιο, αλλά με τρία γκολ σε πέντε λεπτά έκανε την ανατροπή του αιώνα κατακτώντας εν τέλει το πρωτάθλημα σε φώτο φίνις θρίλερ!

Με δύο γκολ του Γκιντογκάν στο 76′ και στο 81′ κι άλλο ένα του Ρόντρι στο 78′ η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή του αιώνα και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε πέντε λεπτά για τον Πεπ Γκουαρντιόλα που στο 0-2 δεν πίστευε στα μάτια μου. Στη συνέχεια όμως δεν πίστευαν στα μάτια τους όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου που έζησαν άλλη μια στιγμή μαγείας με τον βασιλιά των σπορ σε όλο του το μεγαλείο.

Αυτό που έγινε σήμερα στο Ίτιχαντ θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια όπως το πρωτάθλημα του Αγκουέρο το 2012. Τώρα ήταν ο Γκιντογκάν ο οποίος σήμανε την έναρξη μιας επικής ανατροπής στο 75ο λεπτό και την οποία ολοκλήρωσε ο ίδιος στο 81′. Στο ενδιάμεσο το γκολ του Ρόντρι έφερνε το ματς στα ίσα.

Ένα ματς το οποίο η Αστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ πήγαινε να το “κλέψει” καθώς ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2 χάρη στα γκολ του Κας και του πρώην red Κουτίνιο! Ίσως πολλοί πίστεψαν σε εκείνο το σημείο πως η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ θα έβρισκε το γκολ της νίκης. Ωστόσο και εκεί άμεσα έφτασαν τα νέα της επικής ανατροπής και μάλιστα ο Σαλάχ είχε δώσει το προβάδισμα στην Λίβερπουλ επί της Γουλβς.

Ωστόσο η ομάδα του Τζέραρντ δεν κατάφερε εν τέλει να κάνει δώρο τον τίτλο στην αγαπημένη του ομάδα διότι οι παίκτες του ΓΚουαρντιόλα κατέθεσαν την ψυχή τους για να χαρίσουν μια ιστορική στιγμή στο “νησί” και το ποδόσφαιρο γενικότερα.



Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Στόουνς, Φερναντίνιο (46΄Ζιντσένκο), Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπερνάντο Σίλβα (69΄Γκουντογκάν), Μαχρέζ (55΄Στέρλινγκ), Φόντεν, Γκαμπριέλ Ζεσούς

Άστον Βίλα (Στίβεν Τζέραρντ): Όλσεν, Κας, Τσάμπερς, Μινγκς, Ντιν, Λουίζ, Ράμσεϊ (83΄Ινγκς), ΜακΓκίν, Κουτίνιο (72΄Νακάμπα), Μπουέντια (88΄Γιανγκ), Ουότκινς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.