Bundesliga: Εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο play off

Οι ιθύνοντες του γερμανικού πρωταθλήματος φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν play off τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να αυξηθεί ο ανταγωνισμός.

Η Ντονάτα Χόπφεν παραδέχτηκε πως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο εξετάζεται, καθώς η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται να μην έχει αντίπαλο τα τελευταία χρόνια. Η πρόεδρος της γερμανικής λίγκας φέρεται να έχει σύμμαχο τους Βαυαρούς, ενώ θετικές εμφανίζονται και άλλες ομάδες.

Η Χόπφεν δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν έχω κανένα ταμπού. Εάν τα play off μπορούν να μας βοηθήσουν, ας μιλήσουμε για τα play off”.

Από την πλευρά του, ο Όλιβερ Καν τόνισε πως η Μπάγερν Μονάχου είναι θετική στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο: “Ενα σχήμα με ημιτελικούς και τελικό θα σήμαινε περισσότερη αγωνία για τους οπαδούς, επομένως είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα για εξερεύνηση”.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Τσορκ αναφέρθηκε στη διαφορά που έχουν οι Βεστφαλοί με τους Βαυαρούς στα έσοδα. Η Μπάγερν Μονάχου είχε το 2021 611 εκατομμύρια ευρώ έσοδα, ενώ η Ντόρτμουντ είχε 337 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τσορκ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αυτή η διαφορά, σημαίνει ότι όσον αφορά στους μισθούς, η Μπάγερν μπορεί να αντέξει οικονομικά περίπου δέκα Γκνάμπρι περισσότερους από εμάς. Η Bundesliga, είναι άνιση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.