Μπαρτσελόνα-Θέλτα 3-1: Ντεμπελέ σέρβιρε, Ομπαμεγιάνγκ εκτελούσε (hls)

Η Μπαρτσελόνα τιμώρησε με κυνισμό κάθε λάθος στην άμυνα της Θέλτα, νίκησε 3-1 και χρειάζεται 2 βαθμούς στα εναπομείναντα ματς για να "κλειδώσει" τη δεύτερη θέση στην La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν χωρίς φόβο στο Καμπ Νου και στο 14ο λεπτό ο Άσπας δεν πρόλαβε να πλασάρει με τον Αραούχο να τον προλαβαίνει τελευταία στιγμή. Στο 30′ στην πρώτη της επίσκεψη στην εστία του Ντιτούρο, η ομάδα του Τσάβι άνοιξε το σκορ, με τον Ντεμπελέ να ταλαιπωρεί Γκαλάν και Τσέβι να ετοιμάζει το γκολ για τον Ντεπάι και αυτός να πλασάρει για το 1-0.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η Θέλτα απείλησε με Άσπας και Γκαγιάρδο με τον Τερ Στέγκεν να λέει όχι και στο 41′ θα έρθει το 2-0 όταν ο Ντεπάι γύρισε την μπάλα ο Αραούχο έστρωσε άθελά του στον Ομπαμεγιάνγκ κι αυτός δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ντεμπελέ έφυγε και πάλι στο ανοιχτό γήπεδο, ο Αραούχο με πίσω βήματα του επέτρεψε να μπει στην περιοχή, γύρισε την μπάλα και ο Ομπαμεγιάνγκ πλάσαρε για το 3-0. Στο 50ο λεπτό η Θέλτα με τον πρώτο της σκόρερ απάντησε, καθώς ο Άσπας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αραούχο και έγραψε το 3-1.

Στο 58′ ο Ντεπάι ανατράπηκε από τον Μουρίγιο, ο διαιτητής Ορτίθ έκρινε πως υπήρχε προφανής θέση για γκολ και απέβαλλε τον αμυντικό της Θέλτα. 2 λεπτά αργότερα Γκάβι και Αραούχο συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι, με τον Ουρουγουανό να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στο 77′ ακυρώθηκε γκολ του Πούιγκ ως οφ σάιντ και στο 85′ η κεφαλιά του Ντε Γιονγκ έφυγε άουτ. Η Μπαρτσελόνα είχε κι άλλες φάσεις, αλλά το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.