Πρεμιέρα στα προπονητικά καμπ των Εθνικών ομάδων Οπτιμιστ και ILCA 4

Δύο σπουδαία προπονητικά καμπ ξεκινούν σήμερα στις εγκαταστάσεις της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο «Athens International Sailing Center». Αφορά τις εθνικές ομάδες Οπτιμιστ και ILCA 4 και γίνεται σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΙΟ.

Στα Οπτιμιστ θα λάβουν μέρος 12 ιστιοπλόοι (7 αγόρια και 5 κορίτσια) και στα ILCA 4 άλλοι 10 αθλητές και 10 αθλήτριες. Υπεύθυνοι είναι οι ομοσπονδιακοί προπονητές Αντώνης Δροσόπουλος (Οπτιμιστ) και Χάρης Γκανιάτσας ( ILCA 4).

Τα καμπ θα περιλαμβάνουν προπονήσεις, αγώνες και θεωρία με ειδικές βιντεοπροβολές. Το πρόγραμμα αρχίζει σήμερα στις 15.30 και ολοκληρώνεται στις 19.00. Το ίδιο ισχύει για την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή τα καμπ θα ξεκινήσουν στις 09.30 (για τα ILCA 4 στις 11.30) και θα τελειώσουν στις 17.30. Ακριβώς ίδιες ημέρες και ώρες θα διεξαχθούν και την άλλη εβδομάδα.

Σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες από την Περιφέρεια η ΕΙΟ θα δώσει σκάφη και θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και διατροφής. Είναι ξεκάθαρο ότι η διοίκηση της Ομοσπονδίας δίνει τεράστια σημασία σε αυτά τα καμπ, διότι είναι άμεσης προτεραιότητας να μπουν γερές βάσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος. Ταλέντο υπάρχει και αποτυπώνεται στα αποτελέσματα των μεγάλων διεθνών αγώνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.