ΠΑΟΚ: Χρηματικός ο … “πέλεκυς” για το ματς με τη Μίντγιουλαντ

Το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε στα γραφεία της Μικράς Ασίας η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA

Το σύνολο των 44.750 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλα όσα έλαβαν χώρα στον δεύτερο αγώνα της φάσης των “32” στο Europa Conference League με τη Μίντγιουλαντ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην έκθεσή του ο Γάλλος παρατηρητής της UEFA, ο “Δικέφαλος” βρέθηκε κατηγορούμενος για χρήση βεγγαλικών και για παράνομη είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο στο πλαίσιο των πανηγυρισμών για την πρόκριση. Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ, την περασμένη Δευτέρα απέστειλε υπόμνημα στο αρμόδιο τμήμα της διοργανώτριας αρχής, ενισχυμένο κι από οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο αποτυπώνονταν ξεκάθαρα τα συμβάντα, η είσοδος των φιλάθλων, ο λόγος αυτής συνεπικουρούμενα από το γεγονός πως η Μίντγιουλαντ είχε αποχωρήσει στ’ αποδυτήρια.

Έχοντας λάβει όλα τα παραπάνω υπ’ όψιν της η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με χρηματικό πρόστιμο ύψους 34.750 για τη χρήση βεγγαλικών και 10.000 ευρώ για την είσοδο των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για τους πανηγυρισμούς. Απόφαση που ναι μεν προκαλεί ανακούφιση αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Γάνδη αλλά κρούει και τον κώδωνα του κινδύνου για την προσοχή που πρέπει να επιδείξουν όλοι όσοι βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας, αποφεύγοντας το άναμμα πυρσών κλπ ώστε να μην υπάρξει νέος κίνδυνος τιμωρίας θύρας ή όλων των θυρών εν όψει της συνέχειας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.