Superleague-2 (Β’ όμιλος): Σταθερά στην κορυφή ο Λεβαδειακός, κατά πόδας η Καλαμάτα

Η βαθμολογική διαφορά στους 3 βαθμούς, έχασε έδαφος η Καλλιθέα (3η θέση) από την ισοπαλία με το Αιγάλεω.

Στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου στο πρωτάθλημα της SuperLeague-2, παρέμεινε ο Λεβαδειακός, με την άνετη επικράτηση του, εντός έδρας, κόντρα στην Ζάκυνθο (4-0) για την 21η αγωνιστική. Ο Μυτίδης άνοιξε το σκορ στο 24′ για τους γηπεδούχους και ο Πολέτο πέτυχε το 2-0 (33΄), πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δυο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (51′-54′) από τον Τζιμόπουλο (51′) και πάλι τον Λούκας Πολέτο (54′), διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Δωδεκάτη νίκη για την ομάδα της Βοιωτίας, την οποία ακολουθεί κατά πόδας στην δεύτερη θέση, η Καλαμάτα, με διαφορά εενός πόντου.

Οι Μεσσήνιοι νίκησαν στην έδρα τους την ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-0 από την εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Λουκίνα στο 56′, ενώ το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Μπακαγιόκο στο 73′.

Αιγάλεω και Καλλιθέα έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής και αμφότερες οι δύο ομάδες έχασαν έδαφος από την κορυφή, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μανθάτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83′.

Στα άλλα παιχνίδια, η Κηφισιά νίκησε τον Αστέρα Βλαχιώτη με 2-1. Ο Καραγκούνης στο 5′ και ο Τετέι στο 85′, πέτυχαν τα δυο γκολ των γηπεδούχων, ενώ ο Αναστασόπουλος είχε ισοφαρίσει στο 59′.

Τα Χανιά πέτυχαν σημαντική νίκη στην έδρα της Ρόδου, επικρατώντας με 1-0, χάρη στο γκολ του Καρλίτο στο 62′. Ο Ηρόδοτος πέτυχε σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον ΟΦ Ιεράπετρας, επικρατώντας με 2-1, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε και η Επισκοπή κόντρα στον Διαγόρα, επικρατώντας με 1-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.