Σασσουόλο – Ρόμα 2-2: Σώθηκαν στο τέλος οι «τζιαλορόσι» (hls)

Η Ρόμα παρ’ όλο που προηγήθηκε στο σκορ τελικά έμεινε ευχαριστημένη σώζοντας την ισοπαλία στην έδρα της Σασσουόλο.

Οι γηπεδούχοι έμειναν για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη στη Serie A και είναι 12οι, ενώ η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο παρέμεινε έβδομη με δεύτερη σερί ισοπαλία και αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πέναλτι του Έιμπραχαμ μετά από χέρι του Κίρικες στην περιοχή.

Στο 47’ όμως ο Κυριακόπουλος βρήκε τον Τραορέ, αυτός έκανε τη σέντρα που κόντραρε στον Σμόλινγκ και ξεγέλασε τον Πατρίσιο, που έχασε την μπάλα από τα χέρια του και την έστειλε στα δίχτυα.

Η Σασσουόλο προηγήθηκε μάλιστα στο 78ο λεπτό με ωραία προσπάθεια του Τραορέ μετά από σέντρα του Μπεράρντι, όμως στο 78’ έμεινε με δέκα λόγω δεύτερης κίτρινης στον Φεράρι και έτσι η πίεση των Ρωμαίων απέδωσε στο 90+4’ με τον Βερετού να εκτελεί κόρνερ και τον Κριστάντε να σκοράρει από κοντά, έχοντας περάσει στο β’ ως αλλαγή στο ματς.

Σασσουόλο (Ντιονίζι): Κονσίλι – Μουλντούρ, Κίρικες, Φεράρι, Κυριακόπουλος – Φρατέζι (80’ Αϊχάν), Λόπες, Ενρίκε (67’ Χαρουί) – Μπεράρντι (84’ Σέιντε), Ντεφρέλ (80’ Τρεσόλντι), Τραορέ.

Ρόμα (Μουρίνιο): Πατρίσιο – Μαντσίνι (76’ Μέιτλαντ – Νάιλς), Σμόλινγκ, Κουμπουλά – Κάρσντορπ (83’ Πέρεζ), Μχιταριάν, Πελεγκρίνι, Ολιβέιρα (69’ Κριστάντε), Βίνια (76’ Βερετού)-  Έιμπραχαμ, Αφένα-Τζιαν (69’ Σομουρόντοφ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.