ΠΑΟΚ Β’: Αποστολή και εισιτήρια για το ματς με τον Ολυμπιακό Β’

Με Ουεντραόγκο η αποστολή και νέο πρόσωπο τον Σμυρλή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Β’ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β’ για τη 18η αγωνιστική της Super League 2.

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Με επιστροφές, νέα πρόσωπα, αλλά και απουσίες, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται αύριο Κυριακή τον Ολυμπιακό Β στο ματς της 18ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 14.45 στο γήπεδο του Μακεδονικού και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι,το πρωί του Σαββάτου (12.02) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, η δουλειά επικεντρώθηκε στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Το τεχνικό επιτελείο έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Ισμαίλα Ουεντραόγκο, που επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ το νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο γεννημένος το 2004 Λάμπρος Σμυρλής. Σημαντική απουσία είναι αυτή του Ζήση Χατζηστραβού, που τραυματίστηκε στο ματς με την AO Καβάλα, ενώ παραμένει απών ο επίσης τραυματίας Γιώργος Κουλούρης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β αποτελούν οι:

Ταλιχμανίδης , Μπουργάνης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Γιαξής, Τζίμας, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Σπυρίδης, Φασίδης, Πανίδης, Σμυρλής, Γκορντεζιάνι“.

Τα εισιτήρια

Σ’ ότι αφορά τα εισιτήρια της αναμέτρησης και τις σχετικές πληροφορίες για κάθε ενδιαφερόμενο η ΠΑΕ αναφέρει:

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / Νόσησης

Mέτα την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα εισιτήριο/α του στο δηλωθέν email. Για την είσοδο του στο γήπεδο, θα πρέπει να εκτυπώσει το/τα εισιτήριο/α σε εκτυπωτή σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο εισιτήριο.

Στις ηλεκτρονικές αγορές ισχύει ο περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Διευκρινίσεις

  • Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).
  • Οι ανήλικοι δεκατριών (13) ετών ως και (17) δεκαεπτά  ετών πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) ετών έως και δώδεκα (12) ετών μπορούν να εισέλθουν ακόμη και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
  • Οι παρούσες οδηγίες δύναται να τροποποιηθούν σε περίπτωση αλλαγής της ισχύουσας νομοθεσίας.
  • Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2009), με την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού & τη βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.