Πάουλο Ντιμπάλα: Σνόμπαρε μία φορά τον Αντόνιο Κόντε, τώρα θα πράξει το ίδιο;

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Πάουλο Ντιμπάλα θα αποτελέσει παρελθόν για τη Γιουβέντους το καλοκαίρι.

Ενώ οι δύο πλευρές, μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, είχαν έρθει σε συμφωνία και ο 28χρονος δέχτηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αντί 10 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, η ομάδα του Τορίνο αποφάσισε να αλλάξει τους όρους, λόγω των οικονομικών της ζητημάτων, αλλά και της κακής φυσικής κατάστασης του Ντιμπάλα τις τελευταίες δύο σεζόν. Μια τελική προσφορά κάτω των 10 εκατομμυρίων ευρώ θα δημιουργούσε οριστική ρήξη του Αργεντινού με τη Γιουβέντους και έναρξη συζητήσεων με υποψήφιους συλλόγους.
Η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του, με τον πρώην προπονητή της Ίντερ και της Γιουβέντους να είναι θαυμαστής του Αργεντινού και είχε ήδη ζητήσει από τους «νερατζούρι» να φέρουν τον Ντιμπάλα στο Σαν Σίρο στο παρελθόν.

Ο Κόντε ήθελε επίσης να συνεργαστεί με τον Ντιμπάλα όταν ήταν επικεφαλής της Εθνικής Ιταλίας. Ο Ντιμπάλα έχει ιταλικό διαβατήριο και ως εκ τούτου θα μπορούσε να παίξει στους «ατζούρι». Ωστόσο, απέρριψε την κλήση του Κόντε το 2014, επιλέγοντας να περιμένει κάποια κλήση από την Αργεντινή.
«Δεν θα μπορούσα να παίξω για μια χώρα που δεν είναι δική μου», είχε πει ο Ντιμπάλα στην Olé το 2014, όταν έπαιζε για την Παλέρμο. «Μίλησα με την οικογένεια μου και έχω ολόκληρη την καριέρα μπροστά μου, οπότε προτιμώ να περιμένω την Αργεντινή».

Ο εκ των αρχηγών της Γιουβέντους, πιθανότατα δεν θα απορρίψει την κλήση του Κόντε για δεύτερη φορά, καθώς σύμφωνα με την Tuttosport, θα προτιμούσε να μετακομίσει στο εξωτερικό, παρά να ενταχθεί στην σκληρή αντίπαλο της Γιουβέντους, την Ίντερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.