Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ 1-3: Με πρωταγωνιστή το Ζεράρδ Μορένο

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Βιγιαρεάλ στη φετινή Λα Λίγκα υποχρέωσε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην τέταρτη διαδοχική ήττα της για πρώτη φορά μετά από το 1962.

Η Ρεάλ Σοδιεδάδ ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά από 4 ματς και η Βιγιαρεάλ να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν όταν οι δυο τους βρέθηκαν στη σέντρα της “Ρεάλε Αρένα”. Οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο λόγο στο ματς μετά την πάροδο των πρώτων δεκαπέντε λεπτών με πρωταγωνιστή τον Αλεξάντρ Ίσακ. Ο Σουηδός ήταν αυτός που άνοιξε με φανταστική ενέργεια το σκορ στο 31ο λεπτό..

Το προβάδισμα όμως των Βάσκων κράτησε μόνο επτά λεπτά. Ο Ζεράρδ Μορένο με κεφαλιά σημείωσε το τρίτο του φετινό τέρμα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παρέχο, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στην ισορροπία.

Η αποβολή του Ογιαρθάμπαλ στο 50ο λεπτό άλλαξε σημαντικά την εικόνα της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο. Η Βιγιαρεάλ εκμεταλλεύθηκε ακόμη μία στατική φάση για να πάρει προβάδισμα με το δεύτερο γκολ του Ζεράρδ Μορένο και όταν η Σοσιεδάδ στις καθυστερήσεις ρίσκαρε για να φτάσει στην ισοφάριση, οι παίκτες του Ουνάι Έμερι βρήκαν χώρο και πέτυχαν το τελικό 3-1 με τον Τσουκουέζε στην αντεπίθεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.